Tyttökalenteri, alastonkalenteri ja seksikalenteri – Eroottisesti ajan tasalla

Tyttökalenteri seksikalenteri alastonkalenteriTyttökalenteri, alastonkalenteri ja seksikalenteri on eroottinen tapa pysyä ajan tasalla. Joka kuukausi uusi lehdykkä kääntyy paljastaen uutta pintaa ja eroottista toimintaa. Eroottisia kalentereita ja alastonkalentereita löytyy jokaiseen mieltymykseen. Kalenteri voi olla kiltti tai tuhma, kalenterissa esitettävän toiminnan ja alastomuuskertoimen mukaan. Kalenterikuvissa voi keikistellä sensuaalisesti paljaspintainen tai seksikkäästi pukeutunut malli, eroottiset alueet peitettynä tai kaikki suoraan esillä.

Se että minkälainen seksikalenteri sopii mihinkin tilanteeseen, on hyvä pohtia ennen kuin kalenterin naulaa seinälle. Varmista tyttöystävältä, vaimolta, mieheltä tai kämppäkaverilta onko soveliasta, että seinää koristaa alastomat vartalot kalenterin muodossa.


Eroottisimmat tyttökalenterit ja seksikalenterit löydät näistä seksikaupoista


Tyttökalenteri – Ihoa paljastavaa naiskauneutta

Tyttökalenteri nähdään usein poikamiesten boxissa tai miesvaltaisen työpaikan taukohuoneessa. Tietenkin tyttökalenteri sopii myös varatun miehen ajanhallintaan sillä hehkeä naiskauneus ei ole vain miehen ilo, vaan naisetkin osaavat arvostaa nähdessään oman sukupuolen suloja. Se että osaako mies arvostaa ihoa paljastavaa mieskalenteria yhteisellä seinällänne, on sitten aivan toinen tarina 🙂

Poikakalenteri, mieskalenteri – Uroot rohkeasti esillä

Poikakalenteri ja mieskalenteri ovat varmasti naisten makuun. Lihaksikkaat testosteronihunksit esittelevät kiinteää lihaksistoaan paljastavissa kuvissa. Vaikka naiset usein hyväksyisivät tyttökalenterin seinälleen, on miehinen ego usein niin suuri ja herkkä, ettei kilpailijaa hyväksytä edes alastonkalenterin muodossa. Tämän vuoksi poika- ja mieskalenterit ovat enemmän sinkkunaisten ja naisvaltaisen työpaikkatilan viihdekatseltavaa. Poikakalentereissa ja mieskalentereissa poseeraavat useimmiten kovan lihaskunnon vaativia alan tai työnkuvan edustajia. Suosituimpia teemoja ovat varmasti palomiehet, poliisit/vartijat ja miesstripparit.

Vieritä ylös