Seksinopat

Seksinopat on seksipelien yksinkertaisin muoto, mutta samalla nopea ja hauska tapa saada vipinää aikaiseksi. Voit heittäytyä täysin noppien armoille ja antaa kohtalon määritellä uskaliaat temppusi. Noppien tuhmuusastetta voi määritellä esimerkiksi sen mukaan, kuinka paljon vaatteita on päällä. Jotkin nopat tosin johtavat suoraan toimintaan, eikä vaatteita esteenä kaivata. Eroottisen hetken voikin aloittaa esileikkimielisillä seksinopilla ja saattaa loppuun toisilla, astetta rohkeammilla nopilla.

Keräsimme tänne eri seksikauppojen seksinoppa -valikoiman. Katso mitkä sopisivat sinun lämmityspuuhiin!

Huom. seksinoppien yhteydessä olevat linkit vievät bongaamisen helpottamiseksi suoraan ks. tuotteen sivulle 🙂


Seksinopat - Nauhgty par a diceNaughty Par-A-Dice seksinopat

Tämä seksipeli sisältää kaksi eriväristä tuhmaa noppaa. Nopat sisältävät humoristisia piirroskuvia eri asennoista. Molemmissa nopissa on samat kuviot.

Pelin idea ja kulku: Kumpikin pareista saavat oman nopan ja heittävät sen. Jos noppien kuviot ovat eri asennoista, toteuttavat molemmat pelaajat saamansa noppaa vastaavan asennon kumppanilleen. Tätä asentoa kuitenkin toteutetaan parin ennalta määräämän aikarajan puitteissa, tai sovitulla tavalla kuitenkin niin, että lopullista kliimaksia jäädään vielä odottamaan (wink ;). Suuri palkinto odottaa, kun molempien osallistujien nopat osoittavat samaa asentoa. Sitten homma viedään loppuun kyseistä asentoa käyttäen.

Naughty Par-A-Dice seksinopat löytyvät ainakin täältä:


Rakkausnopat YESforLOVYESforLOV eroottiset nopat

YESforLOV seksinopat sopivat eroottisiin hetkiin, kun halutaan antaa päätösvaltaa illan etenemisestä nopille. Nämä nopat ovat toimivat hyvinkin perinteisesti, mutta idea on toimivaksi todettu lukemattomien pariskuntien tyytyväisyyden ja onnellisten loppujen ansiosta.

Noppia on kaksi. Toinen kertoo kehonosan ja toinen kertoo mitä tehdään. Molemmissa nopissa on myös jokeri ja voitte itse päättää, onko jokeri vapaasti valittava taho nopista, vai joku omavalintainen kehonosa tai tehtävä. Nyt on mahdollisuus keksiä jotain aivan uutta tuhmaa kivaa? 😉

Nämä seksinopat sopivat vaatteet päällä pikkutuhmaan lämmittelyyn ja intiimimpään kanssakäymiseen kun vaatteet riisuttu. Nopista voi löytyä yhdistelmiä kuten, hyväile takamusta, suutele rintoja jne… Kun noppia on riittävästi heitelty, jatkosta saatte päättää itse.


Kinky BDSM seksinopatKinky BDSM tuhmat nopat

BDSM tuhmilla seksinopilla saadaan erilaista vipinää. Tämä on melko pikkutuhma leikki, joten aloittelevatkin Fifty Shades of Grey fanit uskaltautuvat kokeilemaan. Leikki etenee niinkin tuttuun tyyliin, että kumpikin pelaaja vuorollaan heittää noppia ja toteuttaa noppien antaman tehtävän tietyssä asennossa. Nopat näyttävät piiskataanko nelinkontin olevaa pepulle vai näykitäänkö nipukoita. DBSM seksinopilla pelaaminen ei vaadi rekvisiittaa, mutta sitä voi ehdottomasti olla käytössä piiskasta käsirautoihin, antakaa mielikuvituksen laukata.

Jos BDSM leikki on ollut mielessä, mutta ei tiedä mistä aloittaa, niin nyt tiedät! Näiden noppien turvin on helppo aloittaa ja kokeilla onko tämä teidän juttu. Jos on, niin tästä on hyvä siirtyä uusiin haasteisiin.

Noppien kielenä on englanti. Jos ei englanti näihin sanoihin muuten taivu, niin google sanakirjana kertoo kyllä mitä tehdä 😉


Kamasutra asento nopatKamasutra asento -nopat

Kamasutra asento -nopat eivät suoranaisesti esittelyä kaipaa, mutta kerrotaan nyt hieman. Noppa näyttää missä asennossa partneri seuraavaksi otetaan. Harrastavan pariskunnan pohdinnaksi jää se, kuinka montaa asentoa ennen kliimaksia kokeillaan. Asennot eivät ole akrobatiaa vaativia, ja melko peruskauraa, joten kamasutra nopat ovat lähinnä hauska pieni extra, jos ei halua itse asentoa päättää.

Olisi ollut mukava nähdä monipuolisempaa variaatiota asennoissa. Vaikka kaikki asennot eivät olisikaan onnistuneet, niin olisi ollut totisesti jotain uutta yrityksessä vääntäytyä merenneito-, tornado- tai vesiputousasentoihin. Kamasutra nopat ovat kuitenkin kivaa vaihtelua peruslähetyssaarnaajaan.


Vartaloseikkailu rakkausnopatVartaloseikkailu rakkausnopat

Nämä rakkausnopat vievät seikkailusi kehon eri osista ja eri huoneisiin. Kerrallaan heitetään kolmea noppaa, joista yksi kertoo mitä tehdään, toinen mikä on kehonosa kohteena, ja kolmas missä paikassa. Melko perinteinen, mutta silloin tällöin ihan kiva kokemus. Pelaajia voi olla yhtäaikaa jopa 6 kpl, joten tämä sopii rohkeille kimppakivalaisille. Kyllä nämä kannattaa ihan varmuudenkin vuoksi löytyä kaapin nurkasta kun into yllättää tai kavereita tulee kylään 😉

Kieli on englanti, mutta varmasti kielimiehiä ja naisia paikalta löytyy kun nopat kaivetaan lelukorista.