Eroottinen parisuhdepeli – Pelit kiltistä tuhmaan

Parisuhdepeli tekee hyvää parisuhteelle. Parisuhdepelejä on laidasta laitaan, joten mikään vaihe suhteesta ei jää ilman peliä. Kun olet juuri tavannut mielittysi, voi parisuhdepeli olla jotain kevyesti kutkuttavaa ja uutta toisistanne opettavaa. Kun on tuntenut toisen vasta vähän aikaa, avaa parisuhdepeli paljon uutta. Pidemmän aikaa toistensa kanssa nauttineet pariskunnatkin voivat oppia uusia asioita palatessaan perusasioiden äärelle. Nämä pelit eivät sisällä vielä mitään sen eroottisempaa, mutta varmasti tunteissa ja libidossakin tapahtuu kun pelinappulat liikkuvat laudalla eteenpäin. Seuraavan asteen parisuhdepelit voivat edetä pusuihin ja pikkutuhmuuksiin. Totuus vai tehtävä on rohkea ja aina toimiva jään rikkoja. Jos kysymykset ja tehtävät päätetään itse, saa tästä pelistä niin tuhman kuin vain mielikuvitus ja rohkeus antaa periksi.

Eroottiset parisuhdepelit keskittyvätkin sitten hekuman kasvattamiseen ja eroottisen latauksen luomiseen. Eroottisia parisuhdepelejä löytyy pikkutuhmasta suoraan toimintaan. Joissakin lämmitellään pusuista ja suudelmista hartioiden hierontaan ja kevyisiin kosketuksiin. Pelin edetessä panokset kovenevat ja erogeeniset alueet pääsevät osaksi toimintaa.


Desire seksipeli pariskunnalleParisuhde lautapelit

Parisuhde lautapelit vievät iltaasi eteenpäin pelinappuloiden liikkuessa kohti maalia. Se mitä maalissa odottaa, riippuu täysin pelin tuhmuusasteesta. Eroottisissa parisuhdepeleissä ei tarvitse loppuhuipennusta arvailla, mutta näissä peleissä matka on yhtä hauska kuin itse palkinto. Häviäjää ei ole, kaikki saavat pelaamisestaan täyden tyydytyksen. Useimmiten parisuhde lautapelin kysymykset ja tehtävät kuumenevat maaliviivan lähestyessä… vaatteet vähenee ja erogeeniset alueet pääsevät oikeuksiinsa. Opit rakkaastasi ehkä jotain eroottisia uusia asioita, fantasioita tai mielihyvää tuottavia vinkkejä. Pelin turvin uskaltaudutte ehkä kokeilemaan jotain, mikä muuten olisi jäänyt kokematta. Tämän hetken kuumimpia eroottisia parisuhdelautapelejä ovat mm. Desire, Panopeli, Sillä Mielellä ja Kahden Kesken.

Desire -pelissä kiihottavana erilaisuutena on ennen pelin alkua ylös kirjattavat omat toiveet, tehtävät ja fantasiat, jotka saattavat toteutua pelin edetessä. Tämän vuoksi Desire varmasti kaivetaan esille useammankin kerran. Kuinka rohkeasti uskallat uusia asioita kumppanillesi ehdottaa 😉

Panopeli on pikaisesti etenevä eroottinen parisuhdepeli, jossa siirrytään esileikeistä nopealla aikataululla suoraan toiminnan ääreen. Panopelin idea on toteuttaa eteen tulevia kiihottavia tehtäviä, jotka palkitsevat lopussa kiihkeällä, ja ehkä uuttapuhuvalla seksillä. Pääsette kokeilemaan roolileikkejä, uusia asentoja ja muuta kivaa. Tarvitaan vain hieman eroottista seikkailumieltä!

Kahden Kesken ja Sillä Mielellä pelit ovat saman valmistajan tuotosta. Kahden Kesken on enemmän intiimi, ja Sillä Miellä paneutuu taas enemmän erotiikkaan. Molemmissa on sama idea, edetään pelipöydällä vastaten totuuksiin tai tehden tehtäviä. Molemmat näistä ovat peleistä ovat supersuosittuja ja ehdottomasti kuuluvat hiemankaan parisuhdepeleistä pitäville. Näistä on myös hyvä aloittaa yhteinen tutustuminen eroottisiin peleihin.


Seksinopat - Nauhgty par a diceEroottiset parisuhdepelit noppien muodossa

Eroottisia parisuhdepelejä voivat olla erilaiset seksinopat, jotka määrittelevät tehtävän, kohteen ja paikan. Ehkä oma heittovuorosi päättää, että partnerillesi on luvassa eroottista pakarahierontaa. Toisella heitolla suudellaan sisäreittä tai hyväillään rintoja. Toiset seksinopat taas hyppäävät suoraan aktiin määrittäen miten ja missä mielittysi otetaan. Ehkä koira-asennossa sohvalla tai 69 eteisen lattialla.

Seksinoppia ei Suomen markkinoilla ole kovin montaa erilaista. Ehkä idean rajoitteisuus ei voi noppapeliä viedä kovin pitkälle, mutta seksinopat helppokäyttöisyyden, lähestyttävyyden ja edullisen hinnan vuoksi kuuluvat aikuisten lelulaatikon vakiovarusteisiin.

Seksinoppien parhaimmistoon kuuluvat mm. Naughty Par-A-Dice, YESforLOV, Kinky BDSM ja Kamasutra asentonopat.


Tactics virallinen parisuhdepeliSe virallinen Parisuhdepeli

On olemassa aikuisten lautapeli, joka viralliselta nimeltään on Parisuhdepeli. Tässä parisuhdepelissä ei erotiikka vahvemmin leisku, mutta on hyvinkin hauska lautapeli kaksin pelattavaksi useamman pariskunnan yhteispeliksi. Tehtävänä on selvittää, kuinka hyvin parit tuntevat toisensa mm. rakkauteen ja erotiikkaan, kotiin ja parisuhteeseen, rahaan ja työhön liittyvissä aiheissa. Peli sisältää valmiiksi toteutettuja kysymyksiä, joihin oikein vastaamalla parit etenevät pelilaudalla.

Parisuhdepelistä on myös astetta jännittävämpi versio, Kimpassa -peli, jossa testiin laitetaan erityisesti parisuhteeseen liittyvä tietämys. Kysymyksiä voivat olla mm. että tiedätkö mitkä asiat sinussa kumppaniasi ärsyttävät tai että mitä mitä kaikkea hän toivoisi sinun parisuhteessa tekevän.

HUOM. Tactic -valmistajan se oikea Parisuhdepeli on poistunut valikoimasta. Joistain kaupoista voi kuitenkin vielä bongata.