Hiljainen vibra kuiskuttelee huulille

Hiljainen vibra on hillityn naisen paras ystävä. Se kuiskuttelee sopuisasti, eikä ääni kantaudu viereisen huoneen uteliaille korville. Hiljaisuus myös antaa paremman mahdollisuuden itse nauttia tilanteesta täysin rinnoin. Voimakas pärinä ei välttämättä ole sitä eroottisinta ääntelyä kaikkien mieleen. Hiljaisia vibroja on runsaasti tarjolla, ne vain pitää löytää.

Vibra on hiljaisuuden suhteen hieman sama kuin pölynimuri. Halpa ja tehokas on yleensä poikkeuksetta myös äänekäs. Jos haluaa tehoa ja hiljaisuutta, on rahapussia kaivettava ehkä hieman syvemmältä. Hyvä hinta-laatu-suhde on täysin mahdollista, mutta kokeillessa eri tuotteita, voi makuuhuoneessa vierailla sutta ja sekundaa, ennenkuin se luottovibra löytyy. Kompakti ja hiljainen kuiskaaja on kiva ottaa matkalle mukaan ja välineen käyttöönotto ei kuulosta halpis sähköhammasharjalta.

Kaalimadon testiryhmä ja hiljaiset vibraattorit

Kaalimadon testiryhmän haltuunsa ottamat tuotteet on kattavasti testattu erilaisten ihmisten toimesta. Ne eivät ole kaunistelua, vaan rehellisiä mielipiteitä seksivälineen toimivuudesta, fiiliksestä, ja myöskin tässä tapauksessa melutasosta.

Näin löydät kaalimadosta hiljaisimmat vibraattorit:

  1. Siirry kaalimaron sivuille tästä >>
  2. Mene yläpalkin haku-kenttään ja kirjoita ”hiljainen”
  3. Katso mitkä tuotteet ovat tarralla merkitty ”Testiryhmän testaama!”
  4. Lue arvostelut ja valitse omasi.

Sinful -seksikaupalla oma kategoria hiljaisille vibroille

Nyt tehdään helpoksi hiljaisten vibrojen metsästys. Sinful -seksikauppa on luonut tälle oman kategorian, mikä kertoo siitä, että hiljaisille värinäkiihottimille on kysyntää. Sinful -kaupalla ei ole Kaalimadon kaltaista testiryhmää, joten mielipide tuotteen hiljaisuudesta on tullut todennäköisesti suoraan valmistajalta.

Katsasta hiljaisimmat vibrat Sinful -kaupasta >>

Muutamia todella hiljaisiksi kehuttuja hyräilijöitä

Kaalimato : Fun Factory Stronic Eins Pulsaattoridildo >>

Kaalimato : Joupie silikonivibraattori >>


Hiljaisin vibra, jonka olet kohdannut?

Oletko löytänyt lelukaappiisi erityisen hiljaisen vibran, joka ei pärinällään ole häirinnyt heittäytymistä nautinnon pyörteisiin? Kerro siitä meille ja auta muitakin bongaamaan tämä ihana löytö 🙂