Tekopenikset ja Dildot

Tekopenis ja dildo naiselleTekopenikset ja dildot kuuluvat vakiona jokaisen naisen leluvarastoon. Tekopeniksiä ja dildoja on lukematon määrä erilaisia ja varmasti jokainen löytää itsellensä sen ehdottoman suosikin. Valikoimista löytyy isoa, pientä, jättimäistä… on jokaista värisävyä, nystyröityä, moottoroitua, velttoa, kovaa, vibralla tai ilman ja kaikkea tältä väliltä. Tekopeniksiä on saatavilla eri materiaaleista valmistettuna, kuten silikonista, muovista, kumista, tai jopa metalista ja lasista.

Jotkin dildot on suunniteltu mahdollisimman realistisiksi ja niin esikuvansa kaltaisiksi. Nykyaikaiset materiaalit ovat lisäksi niin aidon tuntuisia, että tuskin huomaisi eroa vaikka aito ja feikki vuorotellen lykkisivät.  Monet aikuisviihteen tähdet ovat antaneet oman miehisyytensä dildojen malliksi, joten interaktiivisuus saa aivan uuden ulottuvuuden kun pyöräyttää elokuvan käyntiin ja nappaa päätähden muotoisen ja tuntuisen ulokkeen lelukaapistaan.

Seksikaupat.fi on löytänyt parhaimmat tekopenis ja dildo -tarjonnat näistä seksikaupoista. Tilaa hauskanpitoon ja tyydyttäviin hetkiin 🙂

Tekopenis, naisen luotettavin rakastaja

Tekopenis, eli dildo on naisen luotettavin rakastaja. Se on juuri sellainen kuin haluaa sen olevan. Luotettava, antaessaan lähes 100% varmuudella tyydytyksen. Juuri niin hellä tai raju kuin itse päättää. Ei juo, ei kiroile ja on aina tavoitettavissa. Tekopenis on täydellinen rakastaja, jonka voi napata esiin aina itselleen sopivalla hetkellä ja vaipua eroottisiin päiväuniin.

Tekopenis on myös loistava matkapartneri ja jos se on liian suuri matkalaukkuun, aina voi tukeutua esimerkiksi minivibran värisevään voimaan.

Onko dildo miehen korvike?

Dildo, miehen korvike? Tekopenikset, dildot ovat kova vastus, mutta eivät miehen veroinen. Vaikka dildot lähes 100% varmasti tyydytyksen seksuaalisesti tuovatkin, vaatii naisen kokonaisvaltainen tyydyttäminen paljon muuta. Miehille dildot ja muut jatkeet harvoin aiheuttavat peniskateutta. Yleensä jopa päinvastoin. Voi olla hyvinkin inspiroivaa ajatella oma rakkaansa hoitamassa itseään, ehkä juuri ostamallasi syntymäpäivälahjadildolla 😉

Myönnettäköön, että nykyaikaiset dildot ovat niin tehokkaasti naisten tarpeiden tyydyttämiseen kehitettyjä, että ei olisi ihme vaikka se satunnaisina päivinä veisivätkin voiton aidosta tavarasta. Kukapa nainen ei haluaisi oman rakkaansa ulokkeen pystyvän samaan, löytyy gyrokuulat, kuumaa värinää ja pyörivät nystyrät sekä sata muuta toimintoa.

Seksikaupat.fi kehottaa rohkeasti kokeilemaan erilaisia dildoja sekä tekopeniksiä ja löytämään sen oman suosikin, joka tulevaisuudessa tuo paljon tyydyttäviä hetkiä!


Tekopenis, joka luotettavasti päättyy suureen O:hon?

Oletko bongannut sen parhaimman tuntuisen tekopeniksen tai dildon, joka luotettavasti kerta toisensa jälkeen saa voihkimaan nautinnosta? Kerro siitä meille, että muutkin voivat nauttia enemmän!

Vieritä ylös