Kiihottimet – Naisten orgasmien takaajat

Kiihottimet naiselle - Kiihotin naiselleKiihotin ja kiihottimet ovat hieromiseen ja kiihottamiseen kohdennettuja seksileluja. Kiihotin on yleensä suunniteltu hieromaan nimenomaan naisen klitorista sekä suloja klitoriksen lähialueella, mutta kiihottimella voidaan stimuloida muitakin naisen sekä miehen erogeenisiä alueita. Kiihotin voi olla käsillä käytettävä tai esimerkiksi päälle puettava. Kiihottimet sopivat täydellisesti pariskuntien leikkeihin, niin esileikkinä kuin itse aktin aikana käytettäväksi. Kiihottimien valikoima on laaja ja jokainen löytää varmasti oman mielilelunsa tarjonnan joukosta.

Täsmäkiihotin

Täsmäkiihottimet kohdentavat stimuloinnin yhteen pisteeseen, yleensä juurikin klitorikseen, vaikka niitä voikin käyttää kaikkien erogeenisten alueiden stimuloimiseen. Täsmäkiihotin on yleensä aina motorisoitu/värinällä varustettu sekä suunniteltu niin, että kaiken keskittymisensä voi kohdistaa kiihottumiseen ja lähestyvästä huippuhetkestä nauttimiseen. Täsmäkiihottimia on paljon erilaisia ja eri tavoin toimivia, joten kannattaa pitää seikkailumieli yllä ja kokeilla useampaakin erilaista löytääkseen sen täydellisen täsmäkiihottimen.

Kielikiihotin ja sormikiihotin

Kielikiihottimet ja sormikiihottimet ovat nimensä mukaisesti sormeen tai kieleen kiinnitettäviä kiihottimia. Niillä voidaan helposti ja täsmällisesti stimuloida erogeenisiä alueita. Kieli- ja sormikiihottimet sopivat parien leikkeihin täydellisesti. Kielikiihottimella saat uusia värinöitä suuseksiin, sukupuolesta riippumatta. Sormikiihottimella hoituu esileikit tai extrakiihotus itse aktin aikana.

Pareille suunnatut kiihottimet

Jotkin kiihottimet erityisesti suunniteltu parien esileikkiin sekä yhdynnän aikana käytettäväksi. Nämä kiihottimet toimivat yleensä kaukosäätimellä. Pareille suunnattu kiihotin voi olla päälle puettava tai yhdynnän aikana käytettävä niin, että sekä kiihotin että miehen fallos jakavat naisen samanaikaisesti. Tällöin molemmat osapuolet saavat kiihottimesta lisäinspiraatiota. Ainoaksi kysymykseksi jää se, kumpi hallitsee kaukosäädintä.

Pareille on myös etäkiihottimia, joka asennetaan naisen sisään ja jota voi ohjata kännykkään ladattavan sovelluksen avulla. Voi vain kuvitella sitä jännityksen ja kiihotuksen määrää, kun vibra käynnistyy esimerkiksi kaupan kassalla. Siinä tulee kiire kotiin 🙂

Tuplakiihotin

Tuplakiihotin on naisen tyydyttämisen aatelia. Tuplakiihotin huomioi naisen sisältä ja ulkoapäin antaen ihanaa värinää emättimeen sekä klitorikseen. Tuplakiihotin voi olla paikalleen aseteltava, jonka jälkeen kädet ovat vapaat muihin hommiin ja nainen saa täysivaltaisen kiihotuksen värinän ja takuuvarman orgasmin.


Lempikiihottimesi, johon voit luottaa!

Onko Sinulla lemppari kiihotin, joka kerta toisensa jälkeen lunastaa lupauksensa? Kerro siitä lukijoillemme ja anna heillekin mahdollisuus nauttia!

Vieritä ylös