Seksinukke on tyydyttävä seksikumppani

Seksinukke - SeksinuksetSeksinukke on ”seksikumppani”, joka on aina valmis pieneen leikkihetkeen. Seksinukke nauttii kaikesta, mistä haluat hänen nauttivan. Seksinuket voivat olla vaihtelua, korvikkeita tai muuten vain hauskanpidon välineitä pienestä pikasessiosta aina fantasiamaratoniin. Seksinukke harvoin korvaa aitoa, mutta varmasti yllättää tyydytyskertoimellaan. Seksinuken kanssa yksinolosta saa tuplasti nautinnollisemman. Seksinuken kanssa helppoa lennättää mielikuvitusta ja fantasioida jolloin kokemuksesta tulee huomattavasti hauskempi kuin oman tumpun tai ”tuntemattoman käden” seurassa.

Seksinukke ei aina välttämättä ole kokovartaloherkku vaan saatavana on monenlaisia nais- ja mieskropan osia mieltymyksen mukaan, jotka voidaan jo seksinukeiksi luokitella. Seksinukke voi olla mikä tahansa erogeeninen kropan osa, joka kutkuttaa mielikuvitusta. Huulet, jalat, rinnat, takapuoli, etupuoli… näistä kaikista on seksinukkeja tehty. Tekovaginat ovat varmasti ostetuimpia ns. seksinukkeja, mutta suosittuja ovat myös rinnat, tekopeppu ja suuseksiin erikoistunut pääosa. Seksinuken ja tekovaginan esikuvina käytetään usein aikuisviihteen kuumimpia staroja. Miltä tuntuisi saattaa vällyjen väliin aidontuntuinen Jenna Haze -tekovagina tai täysikroppainen realistinen Nicole Aniston.

Katso myös keinovaginat >>
Fleshlight on miesten suosituin tekovagina. Katso Fleshlight -masturbaattorit >>

Seksinuket netistä – Helppoa kuin…

Seksinuket voivat olla melko suurikokoisia, joten sellaisen raahaaminen kivijalkakaupasta on vaivalloista ja ehkäpä korvia punottavaakin. Mutta tähän ei ole tarvetta, sillä seksinuket on helppoa tilata netistä. Surffaa kauppaan, valitse seksikkäin nukke ja jää odottamaan huomaamattomasti toimitettavaa pakettia. Tiedossa on jännittävä ja uudenlainen seksikokemus uuden tuttavuutesi kanssa.


Seksinuket lisäherkuilla?

Seksinukke on voitu varustaa erilaisilla lisäherkuilla. Mottorisoitu värinä tai imu tuovat aitouden tuntua toimintaan ja voit halutessasi heittäytyä laiskaksi ja keskittyä ihan vain saavaksi osapuoleksi. Jos automatiikkaa ei löydy, ovat nuken erogeeniset alueet vähintäänkin suunniteltuja aidontuntuisen ja maksimaalisen nautinnon tarjoaviksi.

Seksinuken hinta vaihtelee yleensä kympistä satasiin. Kaikkein laadukkaimmasta priimasta joutuu pulittamaan enemmänkin. Nuken koko, sen aidontuntuisuus sekä realistinen ulkonäkö vaikuttavat hintaan tietenkin paljon, mutta antavat sitä vastaan varmasti tyydyttävän nautinnon. Seksinuket valmistetaan usein hyvinkin aidontuntuisista materiaaleista, kuten silikonista tai tekoihosta.

Täysikokoiset seksinuket – Seksituotteiden aatelia

Kun vain parhaiten tyydyttävä on kyllin hyvää, on valintasi täysikokoinen seksinukke. Täysikokoinen seksinukke innostaa visuaalisesti tehokkaammin ja tarjoaa koskettavissa olevan tuntuman hauskanpitoon. Seksinuket ovat yleensä hieman arvokkaampia seksivälineitä, mutta mitä ei olisi oman seksuaalisen tyydyttyneisyytensä eteen panostamaan. Kaikkein edullisimpia seksinukkeja ovat täysin pumpattavat nuket, jotka tosin lienevät hieman koomisella olemuksellaan enemmänkin hupituotteita kuin vakavasti otettava seksiväline akuutin tarpeen tyydyttämiseen. Puhallettavan seksinuken suuri etu on sen pieneen tilaan mahtuminen. Ilmat pois ja kaappiin tai sängyn alle odottamaan seuraavaa kertaa. Osa seksinukeista ovat osittain pumpattavia ja osa heti valmiita, jotka eivät esipumppausta kaipaa.

Seksinukkeja on erituntuisia, värisiä, kokoisia, näköisiä ja eri toiminnoin varusteltuja…varmasti jokaiselle löytyy se oikea ja täydellinen ”seksipartneri”. Nukella voi olla aidontuntuiset hiukset, liikuteltavat kädet ja jalat, motoriikkaa ja muuta luksusta, joilla seksikokemuksesta saadaan kaikki ilo irti.

Vinkkinä: Varmista että seksinukke tai tekovagina on mahdollisimman helppo puhdistaa, jolloin nuken tyydyttävää vaikutusta on miellyttävä kokea useamminkin.


Seksinukke, joka on tyydyttänyt tarpeesi?

Seksinukkeja on monenlaisia, mutta minkälainen oikeasti tyydyttää tarpeesi. Onko kohdallesi osunut se oikea? Kerro meille ja auta muitakin löytämään täydellinen seksinukke!

Vieritä ylös