Penisrenkaat miehellePenisrengas, erektiorengas – Miehistä kestävyyttä

Penisrengas, eli erektiorengas on nerokas ja helppokäyttöinen apuväline miehelle, joka tahtoo nauttia juhlakunnostaan enemmän ja pidempään. Penisrengas puristaa falloksen tyveä juuri sopivasti, niin että verenkierto hidastuu hieman. Tämä pitää veren tehokkaasti erektiossa, joka samalla voimistuu ja jaksaa pidempään. Penisrengas yleensä viivästyttää orgasmia, mutta samalla se myös voimistaa sitä. Jos tiedät haluavasi partnerisi kanssa enemmänkin maratonsession kuin pikaisen iltamambon, on penisrengas todella kätevä seksilelu.

Penisrengas sooloiluun ja paritteluun

Penisrenkaita on saatavilla todella monenlaisia. On eri värisiä, muotoisia ja materiaalista valmistettuja. Penisrenkaat sopivat mainiosti niin sooloiluun kuin paritteluunkin, mutta osa suunniteltu nimenomaan parin kanssa nautiskeluun.

Joskus nainen voi joutua vastaamaan omasta orgasmistaan, mutta nämä pareille suunnatut penisrenkaat voivat vapauttaa naisen käden vapaaksi tekemään muuta kivaa. Näissä naisille suoraan mielihyvää tuottavissa penisrenkaissa on yleensä uloke tai nystyjä, jotka hierovat naista aktin aikana. Uloke voi olla vibralla tai ilman, penisrenkaasta riippuen.

Seksivinkki! – Penisrengas ja penispumppu yhdessä

Penispumppu ja penisrengas - Kovempi ja kestävämpi erektio

Perjantai-illan superakti alkaa näin: Pumppaa fallos ensin penispumpulla juhlakuntoon ja viimeistele asentamalla penisrengas. Voit tehdä myös toisinpäin, eli asennat ensin penisrenkaan, jonka jälkeen aloitetaan pumppaaminen. Penispumpun ja penisrenkaan aikaansaama erektio kestää ja tuntuu!

Lue lisää penispumpusta >>

Penisrenkaan / erektiorenkaan turvallinen ja oikea käyttö

Penisrenkaat ja erektiorenkaat valmistetaan useimmiten silikonista, kumista ja muovista, mutta niitä on saatavilla myös nahkaisina ja metallisina. Kannattaa tarkistaa että penisrengas on säädettävä tai joustava. Joustavat penisrenkaat ovat helpoimpia varsinkin aloittelijoiden ottaa käyttöönsä. Älä käytä liian voimakkaasti puristavaa penisrengasta tai yritä korvata penisrengasta vaihtoehtoisilla puristimilla, koska niistä voi mm. verenkiertohäiriöitä.

Penisrengas voidaan asettaa päälle, niin että joko vain penis on läpivedettynä, tai niin että sekä fallos että pallit ovat rengastettuna. Joissakin penisrenkaissa on kaksi rengasta, joista toinen on peniksen, ja toinen pallien ympärille.

Penisrengas, jota ei voi säätää, asetetaan semiseisokin juureen ja puristus alkaa tuntumaan kun täyden erektion myötä.

Penisrenkaan käyttö tulisi pitää kohtuullisena. Liian pitkä erektio voi aiheuttaa erektion pitkittymisen entisestään. Jos erektio ei hellitä esim. muutaman tunnin sisällä tai alkaa olemaan kivulias, kannattaa kääntyä pikaisesti sairaanhoidon puoleen.

Penisrenkaan on tarkoitus kasvattaa erektiota vain hieman. Jos penisrengas aiheuttaa kipua, erektion kylmyyttä tai voimakkaampaa turvotusta, löysennä rengasta tai poista se välittömästi. Ihanteellinen koko penisrenkaalle olisi niin, että se pysyy pallien taakse pingotettuna paikoillaan löysällä tai semi-seisovalla kaverilla, mutta saadaan suhteellisen helposti vieritettyä pois myös täyden falloksen otteesta.


Oletko saanut erektioon lisää kokoa?

Seksikauppa.fi on kiinnostunut kuulemaan, oletko saanut lisää kokoa erektioon. Mitä seksituotteita olet käyttänyt ja onko tulos ollut pysyvä vai väliaikainen? Mitä partnerisi on tykännyt? Kerro lukijoillemme omia kokemuksiasi!

Vieritä ylös