Penispumput ja peniskehittimet – Lisää kokoa erektioon

Penispumppu hoitaa tärkeää virkaa suurempien erektioiden puolesta. Teholtaan ja kestoltaan nämä ovat aivan eri kategorian tuotteita ja siksi kannattaakin hieman perehtyä minkälaiseen peniksen suurentamisprojektiin on lähdössä.

Penispumppu – Väliaikainen hurmos

Peniksen kehittäjätPenispumppu on suosituin peniksen suurennus -tuote. Penispumppu toimii alipaineella ja se kiihdyttää verenkiertoa peniksessä parantaen erektiota, sen herkkyyttä ja kestoa. Penispumppu ja muut peniksen verenkiertoa kiihottavat tuotteet, kuten erektiosuihkeet, saavat aikaan ilotikun tehokkaan turpoamisen, mutta vain väliaikaisesti. Penispumpulla ja suihkeilla aikaansaatu super-erektio häviää erektion myötä. Väliaikaisen tehon seksituotteet kuitenkin ovat usein helppoja ja nopeita käyttää, joten pikainen käynti aikuisten lelukaapilla ennen aktia riittää. Penispumpun aikaansaaman tuloksen näkymiseen menee tovi, mutta pumpun käyttö voi toimia jopa esileikkinä. Anna partnerillesi hallinta ja nauti kasvavasta jännityksestä. Hän tuskin laittaa vastaan, jos tarjoat hänelle tällä kertaa plussakokoa 🙂

Penispumppu voi olla käsi- tai sähkökäyttöinen. Käsikäyttöiset pumput ovat hyvinkin edullisia, mutta sähkökäyttöinen pumppu tuo tiettyä luksusta falloksen kasvattamiseen. Joissakin penispumpuissa on asennettuna jopa vibra, joka tekee kehitystyöstä täydellisen nautittavaa. Varo vain ettei hommat hoidu jo penispumpun kanssa.

Penispumpun edullisuus, hyöty- ja nautintokerroin tekevät penispumpusta todella varteen otettavan seksivälineen, joka pitäisi löytyä jokaisen herrasmiehen kotoa.

Seksivinkki! – Penispumppu ja penisrengas yhdessä

Penispumppu ja penisrengas - Kovempi ja kestävämpi erektio

Perjantai-illan supermies esiin: Pumppaa veitikka ensin penispumpulla täyteen ylväyteen ja viimeistele penisrenkaalla. Toki voit tehdä tämän myös käänteisesti, eli ensin rengas ja sitten pumpaten. Nyt olet supermies vailla vertaa ja nainen voihkii itsensä takuuvarmaan orgasmiin 😉

Lue lisää penisrenkaasta, eli erektiorenkaasta >>

Penispumppu ja penisrengas -yhdistelmä toimii usein myös erektio-ongelmissa, jotka johtuvat verenkierron häiriöistä. Tällä saadaan aikaan usein semisesonki, jolla seksin harrastamisen ihanuus voidaan kuitenkin kokea.

Varmistathan aina seksituotteiden oikean ja turvallisen käytön tuotepaketista tai myyjältä.

Peniksen kehitin lupaa pitkäaikaisia tuloksia

Peniksen kehitin -termiä käytetään enemmän pysyvän vaikutuksen aikaansaamiseen, kuin väliaikaisen kasvun hurmokseen. Peniksen kehittimet vaativat antautumista ja jatkuvaa harjoitusta tulosten aikaansaamiseksi. Penistä ei voi treenata kuten lihasta, mutta tietyt kasvamisen perusperiaatteet peniksenkin kasvattamiseen pätevät.

Jotkin peniksen kehittimet näyttävät lääketieteellisiltä instrumenteilta, joista eroottisuus on kaukana. Peniksen kehitin ei välttämättä toimi esileikkinä, kuten penispumppu, penisrengas tai muut väliaikaisen erektion kasvun aikaansaavat tuotteet. Kuitenkin peniksen kehitin otetaan käyttöön vasta kun halutaan hieman omistautuneemmin ja lopullisemmin kasvattaa pelivehkeen kokoa.

Peniksen kehittimet ovat yleensä hieman arvokkaampia, eikä halpikseen kannatakaan lähteä. Muutaman kympin tai satasenkaan tähden ei kannata omaa kalleuttaan riskeerata. Jos kasvatat, tee se oikein ja turvallisesti.

Bathmate peniksen kehitin – Vaikuttaa lupaavalta!

Bathmate on hydrogeeniseen voimaan perustuva peniksen kehitin. Seksikaupat.fi:llä ei ole kokemusta tästä tuotteesta, mutta mainos vaikuttaa todella lupaavalta. Vaikka Seksikaupat.fi suhtautuukin suurella varauksella Bathmate -tuotesarjan mahtaileviin lupauksiin, tuntuu fysiikka laitteen takana uskottavalta.

Bathmate tarkoittaa suoraan suomennettuna ”kylpykaveri”. Hieman jo nimensäkin mukaisesti, Bathmate vaatii kylpyammetta tai vastaavaa ratkaisua, jossa alakropan saa upotettua veden alle. Veden alipaine saa aikaan peniksen laajenemisen tuubissa. Kuvauksen mukaan vesi saa aikaan ilmaa tasaisemman paineen ja vaikuttaen laajenemiseen aina suhteessa.

Kehität, suurennat tai kasvatat penistäsi millä tavalla tahansa, muista aina turvallinen ja oikeanlainen tuotteiden käyttö. Näin saat parhaimman tuloksen!

Seksikaupat.fi toivottaa menestystä kehitystyöhön!


Mitä lukijamme sanovat penispumpusta?

”Hommasin viikko sitten hot lips verkkokaupasta mister boner deluxe penispumpun, nyt on jo hiukan näkynyt tuloksia päivittäisen käytön myötä. Erektio on todella kova normaaliin verrattuna. Kaluni on ennen pumppausta kokoa p.17,5cm ympmitta 14,7cm, pumppauksen jälkeen huomattavasti isompi. Vaimo on kyllä tykännyt pumpatusta kalusta penisrenkaan kanssa, erittäin hyvin toimiva tuote siis kysymyksessä. Olen todennut kyseisen tuotteen erinomaiseksi.”
– Jouni yli 54v

”Kiitoksia kokemuksesi jakamisesta. Hienoa, että penispumppu toimii ja olette vaimonne kanssa tyytyväisiä lopputulokseen. Penisrenkaan kanssa penispumppu on huippuyhdistelmä, kuten ylempänä seksivinkissä mainitsemmekin 😉 Kävimme katsastamassa kehumasi Mister boner deluxe -penispumpun. Omakohtaista kokemusta ei täällä päin ole, mutta luulen tulevan jossain vaiheessa kokeiluun. Laitetaan vielä suora linkki tuotteen sivulle, jos/kun kiinnostuneita varmasti löytyy 🙂
– Terveisin seksikaupat.fi

”Kiitos! palautteestanne se oli kannustavaa, aiommekin vaimon kanssa käyttää pumppua vähintäänkin joka toinen päivä, jos siitä ei ole penikselle mitään haittaa? Mittasimme kaluni heti pumppauksen jälkeen penisrenkaan kanssa säilyi pituutena 19cm ja ympmittana 15,5cm. Noin 15min kun tuli H-hetki purkaus oli tosi raju. Olemme todella tyytyväisiä pumpun hankintaan, voin todella hyvin mielin suositella pumppuja. Monet ei tiedä mistä jää paitsi. Tulee kyllä uusia kiksejä paljon. En ole ennen tiennyt että mies voi laueta noin rajusti. Vaimo oli todella tyytyväinen näkemäänsä miehensä laukeamiseen.”
– Jouni yli 54v

”Monia varmastikin kiinnostaa lisäpituus/paksuus, ja vaimolla tuskin on vastaväitteitä (wink). Penispumpun käyttä on perusterveelle vaaratonta. Verenohennuslääkkeet ja jotkin sairaudet voivat kuitenkin olla este penispumpun käytölle. Terveellä järjellä ja oman kropan kuuntelulla pääsee pitkälle. Jos jokin epäilyttää, on aina parasta kääntyä terveydenhuollon ammattilaisen puoleen. Mutta jos homma toimii, niin siitä saa ja pitää nauttia 🙂
– Terkuin Seksikaupat.fi


Oletko saanut erektioon lisää kokoa?

Seksikauppa.fi on kiinnostunut kuulemaan, oletko saanut lisäkokoa erektioon ja millä tuotteilla? Onko tulos ollut pysyvä vai väliaikainen? Mitä partnerisi on tykännyt? Kerro lukijoillemme omia kokemuksiasi peniksen koon kasvattamisesta!

 

Vieritä ylös