Keinovagina, tekovagina, tekopimppi – Tyydytyksellä on monta nimeä

Seksinukke - SeksinuksetKeinovagina, tekovagina, tekopimppi – yksinäisten iltojen pelastajalla on monta nimeä. Tekovaginat, keinovaginat ja tekopimpit ovat usein sinkkujen seksileluja, mutta yhä useammin se kuuluu myös varattujen miesten leluvalikoimaan.

Tekovagina -valikoimaa löytyy laidasta laitaan ja hintahaarukka aina kymmenestä eurosta sataseen. Laadukkaampi keinovagina on lähes poikkeuksetta visuaalisesti ja fyysisesti aidomman näköinen sekä tuntuinen ja esikuvaansa vastaava. Hyvä tekovagina on muotoiltu ja suunniteltu maksimaalisen hyvänolontunteen aikaansaamiseen. Laadukas keinovagina on myös kestävä, eikä se hajoa vaikka antaisi kaikki tunteet pelissä. Kerran ostettu laadukas tekovagina kestää kauan eikä tarvitse olla ”partneria” jatkuvasti vaihtamassa.

Sileä vai muotoiltu tekovagina?

Tekovagina voi olla sisältä sileä tai erilaisilla nystyröillä/muodoilla tehostettu. Molemmat tuntuvat varmasti hyvältä, joten on lähinnä makukysymys miten haluaa veitikkaansa viihdyttää. Sileä tekovagina on jonkin verran helpompi pitää puhtaana, jolloin sitä tulee myös käytettyä useammin. Kiinnitä tarkkaa huomiota tekovaginan valmistajan ohjeisiin tyydytysvälineen puhdistuksesta, sillä jotkin materiaalit esimerkiksi voivat menettää liukkauttaan tai muita ominaisuuksiaan vaikka saippualla pestäessä.

Keinovagina tai tekopimppi aikuisviihdetähden muodoista

Aikuisviihdetähden muodoista muovailtu keinovagina tai tekopimppi tuovat soolosessioista järisyttävän jännittäviä. Miltä tuntuisi ottaa lempinäyttelijäsi näköinen ja tuntuinen keinovagina ja antaa fantasian laukata loppuun asti. Kiitämme niitä ihania seksitähtiä, jotka ovat iloksemme omat eroottiset sulonsa tuoneet keinovaginoiden ja tekopimppien muodossa.

Fleshlight – Suosituin tekovagina

Fleshlight on supersuosittu tekovagina, joka on kätevä, huomaamaton ja helppo kuljettaa mukana. Fleshlight -tuotteet valmistetaan Real Feel Superskin -materiaalista, joka on patentoitu, todella aidontuntuinen, näköinen ja kestävä korvike aidolle naiselle. Fleshlight on hypoallergeeninen, eikä sisällä allergiaa aiheuttavia materiaaleja, kuten lateksia.

Katso parhaat Fleshlight – masturbaattorit >>

Tekovagina vai seksinukke?

Tekovagina on mahtava seksilelu sooloiluun, mutta miltäpä tuntuisi leikkiä seksinukella, jolle on varmasti paljon enemmän vielä annettavaa. Seksinukke voi olla kokonainen nukke tai ”torso”, peppu, rinnat tai jalat. Seksinukkeja on saatavilla pumpattavina tai kiinteinä. Pumpattavat seksinuket ovat edullisempia, mutta tietenkin hieman epärealistisempia. Kiinteät seksinuket ovat hetivalmiita rientoihin, mutta vaativat paljon säilytystilaa aktien välillä. Näiden lisäksi on hybridejä, joissa on pumpattavien osien lisäksi on  joitakin kiinteitä osia. Hintahaitari on todella laaja ja tietenkin laadukkaasta seksinukesta joutuu euroja pulittamaan, mutta tyydytys on takuuvarma. Laatuun panostaminen takaa paremmat kyydit. Lue lisää seksinukeista >>


Paras keinovagina, fleshlight tai seksinukke ikinä?

Mikä on paras keinovagina, fleshlight tai seksinukke, jonka olet päässyt kellistämään? Auta lukijoitamme löytämään se paras hoito!

Vieritä ylös