Fleshlight – Supersuosittu Masturbaattori

Fleshlight on supersuosittu masturbaattori -sarja, joka on tuonut tyydyttäviä hetkiä lukemattomille miehille. Fleshlight on masturbaattorin suunnittelussaan panostanut täysillä aidontuntuiseen ja näköiseen kokemukseen… ja onnistunut siinä. Tämän ansiosta se on suosiota maailmanlaajuisesti niittänytkin. Lähes jokainen mies tunnistaa Fleshlight -sanan vaikkei sitä välttämättä ole itse käyttänytkään. Fleshlight on laadukkaasti suunniteltu kokonaisuus, joka ei vaadi paljoa hoitoa tai huolenpitoa, mutta tyydyttää tehokkaasti.

Fleshlight on huippulaadukas ja kestävä. Tälle masturbaattorille voi antaa kovempaakin kyytiä ja silti nauttia sen seurasta useampia vuosia. Edullisemmat masturbaattorit ja keinovaginat ovat kyllä myös hyviä ja tekevät tehtävänsä, mutta jos haluat panostaa kestävään ja pitkäikäiseen seksileluun, on Fleshlight valintasi. Fleshlight voi olla samalla ensimmäinen ja viimeinen masturbaattorisi… muita et halua etkä tarvitse.

Katso myös muut keinovaginat ja tekopimpit täältä >>
Seksinukeista löytyy asiaa täältä >>

Alla olevista linkeistä pääset suoraan parhaisiin Fleshlight valikoimiin:


Fleshlight monen pimpin muodossa

Monet aikuisviihteen tähdet ovat antaneet oman muotonsa Fleshlight -sarjalle. Voit siis parhaimmassa tapauksessa valita lempinäyttelijäsi näköisen ja tuntuisen ”tyydytyskumppanin” ja saada huimasti lisäpotkua eroottisiin hetkiin. Mies on seksuaalista libidoaan visuaalisesti lataava olio, joten tyydytysväline kauniissa ja aidonnäköisessä olomuodossaan on huimaa plussaa. Fleshlight on saatavilla ainakin seuraavien näyttelijöiden näköisinä: Riley Steele, Tori Black, Asa Akira, Christy Mack.

Patentoitu Real Feel Superskin -materiaali

Fleshlight valmistetaan patentoidusta Real Feel Superskin® -materiaalista, joka on todella aidonnäköistä ja hyväntuntuista. Real Feel Superskin® -materiaali tuntuu oikealta pehmeältä iholta ja se myös elää lämmön mukana. Real Feel Superskin® on hypoallergeeninen eikä sisällä esimerkiksi lateksia, joten Fleshlight -masturbaattoriin uskaltaa tuupata ulokkeella kuin ulokkeella. Real Feel Superskin® on materiaalina ainoastaan aidoissa ja alkuperäisissä Fleshlight -keinovaginoissa.

Aidon tuntuisen materiaalin lisäksi Fleshlightin tyydyttävä teho perustuu tehokkaaseen alipaineeseen, joka pitää otteessaan kerta toisensa jälkeen. Fleshlight -tekopimpin sisus on voitu myös muotoilla mahdollisimman antoisaan tyydytykseen nystyröillä ja erilaisilla muodoilla. Joihinkin Fleshlight -tekovaginoihin on mahdollista lisätä myös vibroja tuomaan extratunnetta.

Jos haluat kuljettaa mukana, valitse kompakti koko

Fleshlight näyttää ja tuntuu hyvältä, joten sitä haluaa kuljettaa mukanaakin, mihin ikinä matka taittuukaan. Fleshlight -kotelo on jykevä, tiivis ja ulkokuoreltaan pelkistetyn huomaamaton, joten vaikka se hieman kassin kulmasta pilkottaisi, ei ikinä arvaisi minkälainen seuralainen on mukana. Fleshlight -sana tulee sanoista flashlight, eli taskulamppi, koska se kotelossaan muistuttaa suuresti hieman järeämpää taskulamppua. Jotkin Fleshlight -tekopimpit ovat kooltaan melko suuria, joten jos järkevä tilankäyttö on matkatavarakassissa oleellista, kannattaa valita pienikokoinen matkalainen.

Uutuutena on entistä huomaamattomampi Fleshlight -masturbaattori, joka näyttää olut tölkiltä.

Fleshlight Original – Suosituin masturbaattori

Suosituin Fleshlight on Fleshlight Original. Tämä masturbaattori on sileäpintainen ja erittäin hyväntuntuinen. Sileän pinnan ansiosta erittäin helppo pitää puhtaana ja hyvässä hygieniassa.


Lukijoidemme kertomaa

”Tilasin itselleni Fleshlight Vibro -tekopimperon. Päätin kerrankin tilata laadukkaan tuutin edellisten tilalle, jotka tykkäsivät hajota kovin helposti. Tuote on todella vankkaa tekoa, joka tekee siitä tosin myös painavahkon. Usein blokkaan sen sängylle peittojen väliin lykkien siihen ja jättäen käsitreenit muunlaiseen treeniin. Fleshlightini on nystyröillä varustettu, mikä on superkiva lisä aktin aikana, mutta tekee tuutin puhdistamisesta hieman haastavampaa. Pimppi sisälsi myös 3 vibraa, mutta näiden käyttöä en suosittele mikäli on riskinä joutua yllätetyksi… ne kun jatkavat pörinäänsä kunnes kaikki erikseen sammutetaan. Olen kaikin puolin tyytyväinen hankintaani ja tiedän että vietämme mukavia hetkiä vielä lukemattomia kertoja!
– Tykkimies 92


Fleshlight, joka antaa Sinulle varman tyydytyksen?

Fleshlight, tekopimppejä on pilvin pimein, mutta mikä on tuonut Sinulle varman tyydytyksen? Älä pihtaa tietoutta, vaan jaa se meidän kesken 🙂

Yllätämme silloin tällöin meille kirjoittaneita eroottisilla tuotteilla. Jätä sähköpostiosoitteesi mikäli haluat onnettaren listalle. Sähköpostiosoitetta ei anneta kenellekään kolmannelle taholle.

Vieritä ylös