Seksilelupaketti tai eroottinen seksilelusetti pariskunnalle

Seksilelupaketteja löytyy jokaiseen lähtöön, pariskunnille ja soolokivaan. Aihealue voi vaihdella eroottisesta esileikistä kevyeen bondageen ja aina astetta kinkympään BDS:ään. Seksikauppojen valikoimasta löytyy innostavia vaihtoehtoja vasta seksileluihin totutteleville kuin jo astetta kokeneemmillekin. Pariskuntien aloituspaketti voi sisältää esimerkiksi perusdildon, penisrenkaan, kiihottimen sekä jotain kevyeen sitomiseen. Fifty Shades of Grey -tyyliset, sitomisesta ja piiskaleikeistä nauttivat voivat valita itselleen fetissiään vastaavan lelusetin.

Seksilelupaketeissa on se eroottista jännitystä luova säväys, että mukana tulee todennäköisesti tuotteita, joita ei yksittäin tulisi tilattua ja näin jäisi jotain kivaa kokematta. Helpompi kokeilla uutta, kun tarvikkeet on jo käsien ulottuvilla. Toisaalta taas tututkin tuotteet, vaikka kaapista jo samankaltaisina löytyvät, saavat uutta värinää setin mukana tullessaan.

Seksilelupaketti pariskunnalle

Testasimme Sinful seksilelupaketin pariskunnille

Päätimme ottaa testiin valmiin seksilelupaketin. Kokemukset seksileluista lienevät keskiverto suomalaispariskuntalaisen tasoa, eli silloin tällöin suhteellisen tutuilla ja turvallisilla. Seksikaupasta ei siis välttämättä lähdetä valikoimaan koriin piiskavälineitä, kumipukija tai erikoisempia scifidildoja. Siksi seksipaketinkin kriteeriksi asetettiin, että se sopisi hyvin seksileluihin tutustuvalle, tai niitä maltillisesti käyttävälle pariskunnalle.

Päädyimme kokeilemaan aikaisemmin tuntematonta Sinful -seksikauppaa. Sinful kauppaa tituleerataan pohjoismaiden suurimmaksi seksilelu- ja eroottisten tuotteiden kaupaksi, joten valikoimasta ei jäänyt kiinni. Pariskunta-osiota kahlattaessa, osui heti silmiin lontoon murteella nimetty Sex Toy Starter Kit. Pikavilkaisu kertoi jo, että tästä irtoaa sopivasti jännitystä ja useamman erotiikkatäytteisen hetken ilo.

Sinful Sex Toy Starter Kit sisältää 6 seksikästä perustuotetta, jotka olisi hyvä löytyä jokaisen pariskunnan lelulaatikosta. Vaikka samankaltaisia tuotteita jo omasta takaa löytyikin, on uutuudenviehätyksellä oma merkitys esileikkinä.

Paketti tilaukseen, joka saapuikin nopeasti ja huomaamattomasti postin pakettiautomaattiin. Äkkiä kotiin ja seksivälinepaketti auki! Ensivaikutelma hyvinkin positiivinen. Seksivälineet olivat tyylikkään mustia ja materiaali tuntui laadukkaalta. Pakkauksesta löytyi kiva pikaopas, jossa muutamalla lauseella perehdytettiin tuotteiden käyttöön. Myös suomen kieli oli edustettuna.

Seksilelusetti pariskunnille

Sitten itse seksilelupaketin tuotteisiin

Bullet -vibraattori, tehokas pikku värisijä

Tämä pieni hopeanvärinen luotivibra osoittautui kokoonsa nähden yllättävän tehokkaaksi värisijäksi. 7 erilaista asetusta, joista jokainen riittävän erilainen. Hienoa oli se, ettei eri asetukset perustuneet pelkästään värinän intervalliin, vaan värinän taajuuksia oli erilaisia. Vibraattoria pystyy käyttämään itsenäisesti tai asettamalla se seksipaketissa myös mukana tulevaan penisrenkaaseen sekä anustappiin.

Penisrengas naista kiihottavilla pupunkorvilla

Hauska, jäniksen muotoa jäljittelevä penisrengas kutkuttavine korvineen on molempia osapuolia hyväilevä tapaus. Penisrenkaan materiaali on miellyttävää. Sopivan jämäkkää, ei hyytelömäinen limalelu, jollaisia usein näkee. Pupun korvat värisevät hauskasti vibran tahtiin. Vibran tehokkuus oli iloinen yllätys, ei jätä miestä eikä naista kylmäksi. Tämä tuntui ja miellytti…

Anustappi + vibra voi olla joidenkin mieleen

Peppuleikit eivät ole aivan tämän pariskunnan juttu. Koska tappi tuli paketin mukana ja oli visuaalisesti varsin neutraali ja materiaaliltaan miellyttävän oloinen, emme suoralta kädeltä torpanneet mahdollisuutta tämän kokeilemiseksi. Jätimme tapin kuitenkin tällä hetkellä pakettiin odottamaan sopivaa tunnelmaa. Luotivibran voi asentaa anustappiin antamaan lisävärinää.

Dildovibra, jokaisen aikuisten lelukaapin perusdildo

Perusvibra mustassa kuosissa. Tämä on tuote, joka noudetaan varmasti useinkin omaan kivaan ja yhteisiin leikkihetkiin. Dildossa on portaaton vibran säätö.  Tämä tehodildo värisee kuin viimeistä päivää ja vaatii jo värinään astetta enemmän tottuneen. Värinän teho tuo myös jonkin verran ääntä, joten ei välttämättä sovellu kaikkein hiljaisimpiin leikkeihin. Tosi hyvä perusdildo.

Silmänaamio ja tarralliset käsiraudat pikkutuhmaan bondageen

Näille on aina käyttöä. Naamio tuntui miellyttävän pehmeältä kasvoilla. Näköaistin poissulkeminen korostaa muita aisteja huomattavalla tasolla ja nautintoon keskittyminen korostuu. Toiselle, näkevälle osapuolelle jää suurempi vastuu ja ilo viedä eroottista hetkeä eteenpäin. Tähän tilanteeseen kun liitetään vielä eroottiset ”käsiraudat”, on pikkutuhma bondageleikki alkanut. Tämä setti kannattaa pitää aina helposti saatavilla, sillä käyttöä tulee olemaan. Käsiraudat ovat miellyttävän tuntuiset, tarroilla käsiin nopeasti kiinnitettävät. Suurta plussaa on helppo avattavuus klipsillä, ilman että ”käsirautoja” tarvitsee irroittaa, jolloin käsien siirtäminen edestä taakse onnistuu sulavasti, hetkeä pilaamatta.

Arvosana: 4,95/5 tähteä

Paketti oli kokonaisuudessaan iloinen yllätys. Tuotteet olivat testiparin mieleen niin tyylikkyydeltään, laadultaan ja toimivuudeltaan. Varsinkin penisrengas vibralla ja silmänaamio + käsirauta -kombo ovat useaan otteeseen napattu käyttöön. Suosittelemme kaikille pareille 🙂

Vieritä ylös