Seksilehdet aikuiseen makuun

Seksilehdet viihdyttävät, innostavat ja tyydyttävät aikuisten eroottista janoa tehokkaasti vielä nykyäänkin. Seksilehti on voimakkaasti visuaalinen, mutta löytyypä niistä kauniin katseltavan lisäksi myös paljon asiasisältöä, jonka vuoksi niillä on oma vankka kannattajakuntansa. Nykyään seksilehdet saa kätevästi tilattua netistä. Ei tarvitse kaupan liukuhihnalla pinota päivän einespizzoja seksilehden päälle ja sujauttaa sitten korvat punaisina seksilehti hätäisesti pussin pohjille.

Seksilehtitarjonta on netissä kaupan lehtihyllyä kattavampi ja saatat tehdä aivan uusia tuttavuuksia mitä monimuotoisempien seksiaiheiden ja kategorioiden parissa. Käsitavarakaupan seksilehti -valikoima rajoittuu melko tarkasti jo koluttuihin, vaikkakin klassisen statuksen jo ansainneisiin, yleensä alkuperältään Suomalaisiin seksilehtiin, kuten Jallu, Kalle ja Ratto. Upeita lehtiä kerrassaan, mutta miltäpä kuulostaisi Marc Dorcelin, kuuluisan ranskalaisen eroottisten filmien tuottajan seksilehti, Hustlerin tai Playboy -lehden viimeisimmät numerot? Katso minkälaista seksilehti -tarjontaa olisi netistä tilattavissa.

Seksilehtien tarjonta on nykyään melko suppeaa. Seksikaupat.fi ei löytänyt kuin muutamia netistä tilattavia seksi- ja erotiikkalehtiä. Kauppojen hyllyillä seksilehtiä vielä jonkin verran tarjotaan, mutta Suomalainen painettu erotiikka on lähestulkoon kadonnut.

Jatkamme kahlaamista ja lisäämme tänne aina kun uusia seksilehtiä löytyy!


Playboy lehtiPlayboy lehti – Erotiikkaa ja seksiasiaa

Playboy lehti on eroottinen elämäntapa ja viihdelehti, josta ei kipinää puutu. Playboy on Amerikan myydyin miestenlehti, joka viihdyttänyt erotiikan nälkäisiä miehiä kuvankauniilla naisilla, seksitarinoilla, artikkeleilla ja huumorilla jo vuodesta 1953. Vaikka Playboy -lehti onkin suunnattu enemmän miehelle, on sillä suuri lukijakunta ja vaikutus myös naisten piirissä. Lehden perustaja, Hugh Hefner on lähes kulttihahmon statuksen ansainnut henkilö. Playboy lehteen oman panoksensa ovat vuosien varrella antaneet lukuisat, niin viihteen kuin politiikan julkimot.

Playboy -lehdessä käsitellään laajasti seksiin sekä erotiikkaan liittyviä aiheita ja luettavaa löytyy jokaiselle. Lehdessä on paljon seksivinkkejä ja ohjeita, julkkisten paljastavia haastatteluja, fiktiota, sarjakuvia ja vitsejä sekä muita seksiartikkeleita. Playboy -lehden näkyvintä antia ovat kauniit paljaspintaiset naiset, jotka esittelevät sulojaan sensuellisti ja hyvällä maulla. Mallina poseeraavat naiset aina naapurin kiltistä viattomasta tytöstä julkisuuden huipputähtiin ja aikuisviihdealan kärkinimiin.

Playboy lehti on saanut yhteensä yli 1600 tunnustusta ja palkintoa mm. suunnittelusta, kirjoituksista, taiteellisuudesta ja valokuvauksesta.

Huom. Playboy -lehti on englanninkielinen.

Parhaan Playboy -lehtitarjouksen löydät tästä lehtikaupasta. 


loaded-seksilehtiLoaded elämäntapa lehti miehille

Loaded -seksilehti on miesten elämäntapalehti. Lehden tunnuslauseena on ”Miehille, joiden pitäisi tietää paremmin.” Lehdessä käsitellään kattavasti miesten kiinnostuksen kohteita, kuten urheilua, musiikkia, seksiä, elokuvia, komediaa ja matkustamista. Lehti on tietenkin koristeltu kauniilla ja vähäpukeisilla naisilla.

Loaded -seksilehden paino on lopetettu vuonna 2015.


Penthouse - Miesten eroottinen lehti

Penthouse – Keskittyy miesten tarpeisiin

Penthouse on Playboy -lehden tavoin Amerikkalainen erotiikkalehti viriilille miehelle. Penthouse -lehti sisältää urbaania elämäntyyliä, seksikkäitä artikkeleita ja eroottisen polttavia aiheita. Visuaalinen puoli on täytetty pehmoporno -kuvituksella, joiden malleina nähdään kuvankauniita ja miehistä libidoa innostavia naisia. Lehdessää on usein kuvitettuja teemaosioita, joissa näet esimerkiksi vähäpukeisia naisurheilijoita, seksikkäitä lainvalvojia tai vaikka täysin naturelleja maailman kauneimpia naisvartaloita.

Penthouse -lehdessä käsitellään eroottiselta kantilta miehiä yleisestikin kiinnostavia aiheita, kuten autoja, urheilua, miesten muotia ja elokuvia. Lisäksi voit löytää lehdestä vinkkejä ja aiheita pelaamiseen, elektroniikkaan ja lahjaideoihin.

Penthouse -lehden perustaja on erotiikan visionääri, Bob Guccione, joka teki lehdestä ylistetyn ja monin palkinnoin tunnustetun lukukokemuksen.


Mihin ovat seksilehdet kadonneet?

Seksilehdet ovat kadonneet netistä ja osittain kauppojen hyllyiltä. Varsinkin Suomalaisten seksilehtien tarjonta on supistunut lähes olemattomiin. Tähän suurena syynä on Suomalaisia seksilehtiä julkaisevan tamperelaisen Press Masters Oy -yhtiön toiminnan lakkauttaminen. Yhtiön mukana sammui yli 50-vuotinen julkaisu Jallu, Kalle, Ratto ja Hustler -seksilehdille.

Seksilehti, eroottista nostalgiaa

Seksilehdet perinteisessä paperimuodossaan ovat tietoteknisesti kehittyneessä maassamme jo lähes nostalgiaa. Kuitenkin seksilehdissä on tiettyä hohtoa, jota digitaalinen tarjonta ei pysty selättämään. Vaikka netin sisältö houkuttelee yhä enemmän lukijoita ja aikuisviihteestä nauttivia näyttöpäätteen ääreen, seksilehdet ovat säilyttäneet tietyn, mutta marginaalisen suosionsa.

Seksilehti paperisena on siitä kiva, että sitä voi kuljettaa helposti mukana ja lehden saa pieneen tilaan piiloon kun kaveri, tyttöystävä tai äiti pamahtaa ovesta sisään. Lehteä voi pyörittää, kääntää ja vääntää saaden näin aivan uusia kuvakulmia sekä vivahteita lukusessioon. Seksilehti on kertakäyttöistä, hauskaa ja edullista. Ota keskiaukeaman naikkonen tai uros suihkuvieraaksi tai vietä tyydyttävä sessio sivu 9 kaunottaren kanssa. Mielikuvitus pääsee seksilehden kanssa valloilleen.

Vaikka tabletti -tietokoneet ajavatkin jo tehokkaasti helposti mukana kuljetettavan lukulaitteen virkaa, on lehden muodossa olevaa erotiikkalehteä hauska plärätä. Seksilehti on kokonaisuus, jossa on visuaalisen virikkeen lisäksi myös kiinnostavia artikkeleja sekä kirjoituksia. Seksilehdet tulevat olemaan Suomalaisen miehen, ja miksi ei naisenkin viihdettä vielä pitkään, samoin kuin kirjat ja aikakausilehdetkin.

Seksikaupat.fi toivottaa antoisia ja tyydyttäviä lukuhetkiä seksilehtien parissa!

Vieritä ylös