PVC, Lateksi ja Kumi -asut

PVC -asut, Lateksiasut, kumiasutPVC ja Lateksi -asut ovat vahvasti S&M ja kumifetissiin liitettyjä asusteita. PVC ja lateksi -asut ovat vartalon myötäisiä ja tiukkoja seksiasusteita jotka luovat voimakkaan eroottisen latauksen. PVC -asujen, kuten nahka- ja lateksiasujenkin viehätys on, että ne tuntuvat paljaalla iholla kuin toinen iho. Samalla PVC ja lateksiasut sulautuvat käyttäjänsä muotoon korostaen koreita muotoja entisestään. Kiiltävät PVC ja lateksiasut korostavat muotoja enemmän kuin mattapintaiset. Tiukka vartalonmyötäinen asu innostaa usein myös sitomisleikin ystäviä. Lateksin tuoksu on monille alan fetisseille innostavaa. Myös sanotaan että lateksi ja PVC -asun riisuminen ja päälle pukeminen luo eroottisen äänimaailman.

PVC -asuina myytävät tuotteet ovat usein polyesteriä, joissa on päällä on ohut kerros PVC:n ja polyuretaanin sekoitusta. PVC -asu voi olla pinnaltaan nahkamainen tai kiiltävä (wetlook) ja usein PVC -asut ovat väriltään mustat tai todella voimakkaan ja kirkkaan väriset. 

Dominoijat/orjattaret käyttävät usein lateksi ja PVC -asusteita, mutta trendi on leviämässä jatkuvasti laajemman käyttäjäkunnan eroottiseksi mieltymykseksi.

Huomiona että varsinkin lateksi voi aiheuttaa käyttäjälleen allergisen reaktion. Saatavilla on lateksi -materiaaleja, joiden ei pitäisi allergiaa aiheuttaa, mutta suositeltavaa on aina ensiksi varovasti kokeilla tuotteita ennen kokoillan kumipuku-istujaisia.

Näistä kaupoista löydät kattavan valikoiman erilaisia PVC, kumpi ja lateksiasuja:


Katso myös muut eroottiset ja seksikkäät asut!