Seksikkään eroottiset alushousut ja pikkuhousut

Alushousut ja pikkuhousut ovat käytetyin asuste, jolla samalla on voimakas eroottinen lataus. Ei ole aivan sama minkälaisilla pikkuhousuilla verhoat eroottiset alueesi. Aikoinaan alushousuja käytettiin lähinnä hygienian ja näkösuojan vuoksi, mutta nykyään alushousut ja pikkuhousut ovat saaneet uuden merkityksen. Ne voivat olla romanttiset, viettelevät, naiselliset, muodikkaat, mukavat ja kaikkea siltä väliltä. Alushousuja valmistetaan monesta eri materiaalista, kuten satiinista, pitsistä, puuvillasta, polyesteristä, nahkasta ja nylonista.

Seksikkäät alusvaatteet saavat olosi itsevarmaksi ja seksikkääksi, vaikka niiden päälle pidempää vaatetta vedettäisiinkin… riittää että itse tiedät olevasi vastustamaton ilman päällysvaatteita. Voit verhota itseäsi mitä mielenkiintoisemmilla ja seksikkäillä alushousuilla ja pikkuhousuilla.

Yleisimmät alushousu- pikkuhousumallit

Alushousumallit pikkuhousumallit

Eroottiset alusasut ja pikkuhousut, jotka päällä mies haluaa nähdä Sinut.


Hipsters - Seksikkäät alushousut

Hipsterit on hip!

Hipsterit ovat seksikkään matalat, lantion korkeudelle yltävät alushousut. Hipsterit peittävät pakaroita, mutta juuri sopivasti. Ne korostavat leikkauksellaan takapuolen muotoja. Hipsterit sopivat erinomaisesti matalavyötäröisten vaatteiden alle. Hipsteri -malleja on monia, ja löytyypä hipsteristringejäkin, jotka paljastavat peppua hieman rohkeammin.


Stringit - Paljastavat pikkuhousut

Stringit paljastavat ja innostavat

Stringit ovat pikkuhousuista pienimmät ja jättävät vain vähän arvailujen varaan. Stringit ovat pikkupöksyjä, joita käytetään hyödystä ja huvista. Stringeissä naisen pakarat ovat seksikkäästi esillä, vain ohuen narun hiipiessä pakaroiden välistä. Miesten visuaalisuus rakastaa stringejä ja näkymät ovat takuuvarmasti innostavat. Naiset ylistävät stringejä läpikuultavien ja kevyiden vaatteiden alla, jolloin pikkuhousujen rajoja ei näy. Stringit ovat eroottisina narupöksyinä pukeneet naisia ja innostaneet miehiä myös uimarannoilla, joissa stringejä käytetään rusketusrajojen välttämiseksi. Kaikin puolin eroottisuusasteikolla täysi kymppi.


Tangat - Kauniit pakarat pikkuhousuilla

Tangat pitävät katseet pinnassa

Tangat eivät paljoa stringeistä kalpene. Tangat ovat lähes samanlaiset pikkuhousut stringien kanssa, mutta peittäen naista edestä astetta enemmän. Etuosaa peittävä kangas on kolmion muotoinen ja vyötärö- sekä takanosat ovat ohuet narut. Naisen takamus jää eroottisesti esille, auringon ruskettaessa pakarat täydellisen tasaisesti lähes ilman rusketusrajoja. Myös miehille on omat tangat, joissa etuosan paikkaa pitää kalukukkaron muotoinen kankaanpala. Miehet nauttivat naisistaan tangoissa, nauttivatko naiset miehistään takapuoli paljaana?


Brief naisten eroottiset alushousut

Briefs – Peittävää, mutta mukavat pitää

Briefs alushousuja on useita eri malleja. Briefs -alushousut ovat lähellä perinteisiä alushousuja. Vaikka briefsit ovat melko peittävät, eivät välttämättä ole vähemmän seksikkäät. Peppu piilossa ja korkeampi vyötärö tekevät briefseistä varsin mukavan alushousut pitää jalassa.


Boyleg boyshorts -alushousut

Boyleg tai boyshortsit – Sporttisen seksikkäät

Boyleg tai boyshortsit ovat saaneet vaikutteensa miesten brief boxereista, joissa on peittävä etu- sekä takaosa, leveämmät sivut ja hieman haarakiilan alapuolelle ylettyvät lyhyet lahkeet. Saattavat hieman paljastaa pakaroita seksikkään sporttisesti.


Bikinimalliset alushousut

Bikini -alushousut – Ei vain rannalle

Bikinimalliset -alushousut ovat kuin hipsterit, mutta sivuosa on kapeampi. Takaosa on hieman paljastavampi kuin briefseissä ja korostaa kivasti pakaroita. Bikini -piikkuhousuilla jää seksikäs rusketusraja, jos sellaisen haluaa.


Seksikkään eroottiset alushousut

Paljon pikkuhousu- ja alushousumalleja ja kaikkea siltä väliltä

Edellä on kuvailtu yleisimpiä pikkuhousumalleja. Kuitenkin alushousumalleja on laidasta laitaan ja kaikkea siltä väliltä. Erikoismuotoiltuja, koristeltuja ja mitä ikinä keksitkään. Itse kokeilemalla löydät ne oikean alushousut eri vaatetuksiin ja tarkoituksiin sopivat. Pääasia on että tunnet olosi varmaksi ja hyväksi.

Seksikaupat.fi haastaa Sinut näyttämään seksikkäältä alusvaatteisillasi!


Mikä on eroottisin alushousu/pikkuhousumalli?

Onko sinulla lempi alushousu/pikkuhousumalli, joka saa ajatukset hyppäämään heti eroottisiin ajatuksiin? Kerro meille minkälaiset pöksyt saavat Sinut/Hänet syttymään!