Seksiasut piristävät vällyissä

Seksiasut tuovat vaihtelua ja uusia värinöitä petileikkeihin. Seksiasut kutkuttavat näköaisteja ja eroottiset rooliasut päästävät fantasiat valloilleen. Voitte nauttia toisistanne sensuellisti, kevyesti seksikkäillä alusasuilla verhottuna tai heittäytyä täydellä antaumuksella seksiasujen ja rooliasujen sanelemaan rooliin kokien uusia ulottuvuuksia.

Seksiasut nostavat eroottista latausta ja voit olla varma että kipinää vällyjen välissä piisaa. Seksielämä rikastuu ja samalla seksipuuhiin saadaan varmasti muutakin uutta ja jännittävää… eri asentoja tai uusia seksileluja. Roolileikin varjolla uuden kokeileminen helpottuu, turha ujous katoaa ja hauskanpito nousee ennenkokemattomalle tasolle.

Valitsimme käsipelillä eroottisimmat seksiasut naisille eri seksikauppojen valikoimasta, nauti 🙂

Kävimme kahlaamassa eri seksikauppojen herkullisimmat seksiasut, eroottisimmat alusasut ja villeimmät rooliasut. Kaikki eivät syty samoista asusteista, joten suosittelemme, että käyt kurkkaamassa valintaa tarkemmin. Seksiasuvalikoima voi kaupoissa vaihtua tiheästikin ja päivitämme aika-ajoin kuvia, joten tule myös myöhemmin uudestaan 🙂

 

HUOM. tässä vain pieni otanta seksiasuista. Käy kurkkaamassa kaupassa koko valikoima!


Seksiasuja tarjoaa Kaalimato.fi

Siirry Kaalimato.fi:hin kurkkaamaan lisää >>


Seksivaatevalikoimaa Sexshop.fi kaupassa

Tästä Sexshop.fi:hin valitsemaan lempparisi >>


Rooliasut fantasiaan Huippukiva.fistä

Siirry Huippukiva.fi:hin fantasioimaan >>


Suurin seksiasuvalikoima johon seksikauppa.fi on törmännyt… seksitori.fi:stä!

Siirry huippuvalikoimaan seksitori.fi >>


Eroottiset seksiasut roolileikkeihin

Seksiasut aikuisten roolileikkeihin lisäävät jännistystä ja mielikuvistusta seksielämään. Olit sitten tuoreessa suhteessa tai jo pidemmälle edenneessä parisuhteessa, seksiasut nostavat tunnelman uusiin sfääreihin. Suosituimpia seksiasuja roolileikkeihin lienevät varmasti koulutyttö-, sairaanhoitaja-, sisäkkö-, ja pupu/kissa asut. Katso hoteimmat rooliasut seksileikkeihin >>


koulutytto-rooliasuKoulutyttö/cheerleader -seksiasut villitsevät

Kukapa ei joskus olisi seksikkäästä koulutytöstä tai huutosakin johtajasta fantasioinut. Miten olisi eroottinen opiskeluhetki kirjatoukan kanssa, joka alkaa hillitysti matematiikan oppikirjojen äärestä. Lopulta viettelevä koulutyttö osoittautuu liian suureksi houkuttimeksi ja oppiminen siirtyy toisiin kiinnostuksen kohteisiin. Sinä opetat Häntä ja Hän Sinua. Cheerleader on taipuva, energinen seksipeto, joka suoriutuu eroottisen voimakkaasti myös makuuhuoneen puolella. Anna urheilullisen eroottisen puolesi loistaa.

Parhaat koulutyttö -rooliasut löytyvät näistä seksikaupoista:


Seksikäs hoitaja "hoitsu" -rooliasuSairaanhoitaja ”hoitsu” -seksiasut

Olit sitten vakavasti loukkaantunut tai pientä hoitoa vailla, seksikäs hoitsu rientää apuun. Oletko kipsipotilas, joka ei pääse liikkumaan ja avuttomana ollessasi hoitajan tehtäväksi jää potilaan tyytyväisyys. Vai oletko joutunut kenties riisuuntumaan tutkimusta varten, jolloin hoito-toimenpiteet ovat lipsahtaneet omille urilleen.

Ensiapua kiitos! Seksikkäimmät hoitsuasut löydät näistä seksikaupoista.


Seksikäs sisäkkö rooliasuSisäkkö/siivooja seksiasut

Sisäkkö eli naispalvelija on saanut eroottisen merkityksen ja sisäköstä on tullut aikuisten roolileikkien eroottinen hahmo. Myönnetään että sopivan vähissä vaatteissa kirjoja tomuttava sisäkkö antaa virikkeitä ja houkuttelee palvelun käyttämistä muuhunkin kuin siivoamiseen. Milloin aikaisemmin kodin siivoaminen olisi toiminut esileikkinä?

Jos sisäkköasulla haluat säväyttää, huiski näihin kauppoihin:


Poliisi rooliasu - SeksiasutPoliisi/vanki rooliasut – Kumpi viettelee kumman?

Olet vangittu ja ainoa keinosi on vietellä itsesi pois pinteestä. Lämpeneekö lainvartija Sinulle ja pääsetkö jatkamaan elämääsi rikosrekisterittä? Vaihdelkaa roolia ja vallat käsiinsä ottavaa tahoa. Kumpi taipuu kumman tahtoon.

”Pistetäänkö selliin vai käyttäydytkö?” Kun olet laittanut poliisiasut tilaukseen, voit alkaa harjoittamaan repliikkejäsi.

Parhaat poliisiasut näistä kaupoista:


Eroottinen lentäjä - lentoemo seksiasutLentoemo – Lentäjä seksiasut – Liity kymppikerhoon

Kymppikerhoon liittyminen houkuttelee. Nyt sen voi fantasioissa toteuttaa myös maan päällä. Lentoemot ovat olleet eroottisissa päiväunissamme jo siitä asti kun lentokoneet keksittiin. Johtuuko paineenmuutoksesta vai mikä lentoemoista tekee niin vastustamattomia.

Lentoemon ja kymppikerhon ystävät, lentäkää tänne:


Pupu seksiasuPupu/kissa ja muut eläimelliset seksiasut

Seksikkäät ja eläimelliset asut, jotka viettelevät viattomuudellaan tai estottomuudellaan. Eroottinen kissapeto -asu tai söpön viaton pupu -asu on vastustamaton kumppanin päällä ja tiedossa on mahtava ilta. Oletko pupu kissapedon asussa vai toisinpäin? Ole juuri sitä mitä itse haluat ja anna luonnon ohjata.

Jos villi eläimekäs toiminta on juttusi, käy kurkkaamassa näissä:


Supersankari rooliasuEroottiset Supersankariasut

Supersankareissa on aina jotain vastustamatonta. Voimaa ja itsenäisyyttä huhkuvat seksikkäät sankarit ja hyvyyden esikuvat kääntyvät tuhmiksi. Mikä on Sinun lempisankarisi, Kissanainen, Wonder Woman, Bat Girl tai joku muu sadoista sankarihahmoista.

Supersankareilla on erityisiä kykyjä, ota omista kyvyistä selvää pukeutumalla näihin asusteisiin:


PVC -asut, Lateksiasut, kumiasutPVC, lateksi ja kumiasut – Seksiasut ”tuhmemmille”

PVC, lateksi ja kumiasut ovat vartalonmyötäistä erotiikkaa, joka liitetään usein S&M ja kumifetisseihin. Liukasta tai mattaa, mustaa tai kirkkain värein sävytettyä fetissiä, jossa tuodaan vartalon muodot voimakkaasti esille. PVC, lateksi ja kumi -asut tuntuvat paljaassa kropassa kuin toinen iho.

Katso PVC, lateksi ja kumiasuja täältä >>

 


Alusasut ja alusasusetit – Seksiasut sensuelliin ja romanttiseen hetkeen

Sensuellit ja romanttiset seksiasut saavat kuumotusta aikaiseksi partnerissasi. Seksikkäät alusasut, kuten vartalon muotoja hyväilevät korsetit, seksikkäät babydoll hepeneet, sukkanauhat, minihameet ja eroottiset mekot villitsevät tunteet ja johtavat takuuvarmasti sähköisen eroottiseen tunnelmaan. Seksikkäitä alusasuja on jokaiseen makuun ja mieltymykseen pikkutuhmasta pitsistä villin paljastavaan. Katso seksikkäät, sensuellit ja romanttiset alusasut >> 

Olemme käyneet puolestasi ihailemassa parhaat valikoimat tarjoavat seksikaupat kunkin seksiasusteen kohdalla. Kauppaan klikkautumalla pääset suoraan oikeaan kategoriaan valitsemaan seksikkäimmät päällesi!

Näillä alusasuseteillä mies kuumaksi


Seksikkäät alusasut ja alusvaatteetAlusasut ja alusvaate setit – Eroottinen kokonaisuus

Eroottinen olo lähtee seksikkäistä alusvaatteista. Seksikkäät rintaliivit ja alushousut/pikkuhousut saavat olosi tuntumaan varmalta ja seksikkääksi. Sillä ei ole väliä näkevätkö muut mitä päällysvaatteiden alla on kunhan itse tiedät näyttäväsi täydelliseltä myös pelkissä pikkuhousuissa ja rintaliiveissä. Pikkuhousuja ja rintaliivejä on monenlaisia, tuntuisia ja muotoisia. Tunnetko yleisimmät alushousumallit?

Alusasusetit sisältävät alusasukokonaisuuden, jossa yläosaa sekä alaosaa koristavan seksihepeneen lisäksi löytyy mahdollisesti muuta päälle pantavaa, kuten sukkanauhat, vyötärönauha tai vaikka eroottinen kaulahuivi, jota voi käyttää kekseliäästi aktiviteetin yhteydessä. Seksikäs alusasusetti pistää petiin vipinää.

Näistä seksikaupoista paras ja seksikkäin pikkuhousuvalikoima. Pientä päälle ja partneri kuumaksi!

 


Korsetti seksikäs eroottinen asuKorsetti ja korseletti – Eroottiset klassikot

Korsetti on todella eroottinen, ryhtiä antava ja sopivasti paljastava seksiasu, joka viktoriaanisilta ajoilta asti on viehättänyt ja kiihottanut. Korsetissa on yleensä metallisilla tai muovisilla luilla tuettu ”kehikko”. Korsetti voi olla aluskorsetti tai päällyskorsetti. Korsettityyppejä on kahdenlaista, rintojen alle pysähtyvä vyötärökorsetti tai rinnan yli tuleva, peittävämpi korsetti… ylitsepääsemättömän seksikkäitä yhtälailla 🙂

Korseletit ovat sekä rintaa että lantiota tukevia asusteita. Korseletti on muuten sama kuin korsetti, mutta korseletissa on kuppiosa kuten rintaliiveissä. Korseletti onkin usein alusasuksi tarkoitettu, toisin kuin korsetti sopii myös päällysvaatteeksi, materiaalista riippuen.

Näiden kauppojen korseteilla partnerisi lakoaa kauneutesi edessä:


Babydoll seksimekkoBabydoll ja sexyt yöausut – Romantiikkaa ja seksikkyyttä

Babydoll -asut ovat eroottisen yöpaitamaisia alusasuja, jotka ovat läpinäkyviä tai muuten sopivasti paljastavia. Babydoll on yleensä lyhythelmainen ja käy mm. lyhythelmaisesta mekosta tai yöasusta, riippuen paljastuskertoimesta. Aivan sama mitä tarkoitusta Babydoll -asu on, ne saavat värinää yläkerran järkevästä herrasta alakerran veitikkaan.

Babydoll, ilmavaa seksikkyyttä. Antakaa vaatteiden lentää:


Seksikkäät minihameet ja mekotMinihameet, hameet ja mekot – Lyhyttä tai pitkää, aina seksikästä

Minihameet ja mekot ovat monikäyttöisiä seksiasusteita, jotka sopivat eroottisiin iltoihin kuin tuhmemmaksi biletysasuksi. Mekon pituudella valitset että paljastat juuri sen verran kuin haluat. Minihame ei turhaan ole yksi suosituimmista seksiasusteista. Aikuisten leikkeihin tarkoitetut mekot eivät minihameiden edessä kalpene. Pituudeltaan suosituimmat hameet ovat alaosasta minihameen luokkaa ja yläosa juuri sopivasti rintoja korostavat, niin että arvailun varaan jätetty juuri sopivasti. Hieman hillitymmät seksimekot voivat sopia juhla tai bileiltoihin, mutta useimmiten ne alkavat olemaan jo turhan seksikkäitä julkisille paikoille.

Minihameet eivät petä koskaan. Jos ei nainen minihameessa innosta, ei innosta naiset lainkaan. Täältä päällesi lyhyttä ja paljastavaa:


Eroottinen kissa-asu eli CatsuitCatsuit ja Zentai -asut – Kokovartalon tunnetta

Catsuit, eli kissapuku on ihoa myötäilevä kokovartalon eroottinen asu, joka on käsityksenään jo klassikko. Catsuit peittää paljon ihoa, ollen kuitenkin paljastava samaan aikaan. Catsuit voi olla eri materiaaleista ja eri mieltymyksiin sopiva. Sensuelliin iltaan sopii erinomaisesti verkkomainen läpinäkyvä asu, materiaalinaan esim. polyamidi, kun taas S&M leikkeihin ovat otollisempia ovat PVC tai lateksi Catsuit -asut

Zentai -asut muistuttavat muuten paljon Catsuit -asuja, mutta ovat vielä peittävämpiä, usein jopa kasvojen yli tulevia. Zentai-puku toimii myös eroottisena alusvaatteena, kunhan jättää asun pääosan pois. Kun oikea hetki koittaa, huppu päähän ja hommiin.  Zentai -asu vaatii jo käyttäjältään hieman enemmän S&M myönteisyyttä. Zentai -sana tulee japanin kielestä tarkoittaen ”kokovartalosukkahousuja”.

Huh, voiko kuumempaa enää olla. Ihoa myötäilevät seksivaatteet näistä kaupoista:

 


Seksikkäät Stayup-sukat, sukkanauhat ja sukkahousutSukkanauhat, Stay up -sukat ja sukkahousut

Sukatkin voivat olla eroottisia alusasuja. Varsinkin stay up -sukat, jotka viettelevät sileydellään ja pitsisellä koristeellisuudellaan. Stay up -sukissa on usein silikonipinta yläosassa, joten ne pysyvät päällä itsekseen, mutta joskus sukat tarvitsevat seurakseen sukkanauhaliivin, joka itsessään on myös erittäin seksikäs vaatekappale.

Sukkahousut ovat jalkoja myötäilevää seksikkyyttä. Sukkahousut voivat olla todella eroottinen ja seksikäs alusvaate. Herkät ja ohuet, läpikuultavat ihoa sensuellisti myötäilevät sukkahousut kuuluvat monen miehen eroottisiin mielikuviin ja harvoin niitä nainenkaan päällään vieroksuu. Erotiikkaliikkeiden sukkahousut tulevat usein lisäjännitteellä, esim. ”easy access” tai seksikkäät pakarat paljastavilla ominaisuuksilla. Jos haluaa vain jaloilleen eroottista peitettä, viettele miehesi eroottiset sukkanauhat päälläsi.

Stay up -sukat… miten näin pieni ja ohut asuste voi olla niin seksikästä. Haluatko samanlaisen, katso täältä:


Eroottiset naamarit aikuisilleEroottiset seksiasusteet – Käsineet, naamiot ja peruukit

Seksiasut täydelliseksi erilaisilla seksiasusteilla! Asuja voi täydentää monimuotoisilla eroottisilla pukimilla ja seksiasusteilla, kuten sensuellit käsineet, naamiot ja peruukit. Oletko halunnut heittäytyä kuuman blondin kutreihin tai isorintaisen säihkyripsen korkkareihin. Naamiolla luot mystiikkaa, mutta joskus et tarvitse muuta kuin viettelevät kengät järjestääksesi ikimuistoisen illan.

Seksiasusteilla pistettä i:n päälle 🙂

Katso erilaisia seksiasusteita >>


Mitä sanottavaa lukijoillamme seksisuista ja roolileikeistä 😉

”Tilasin yllätyksenä naiselleni koulutyttöasun. Emme olleet aikaisemmin rooliasuja kokeilleet, mutta tuon illan jälkeen erilaiset seksihepeneet ja rooliasut ovat kuuluneet vakiovarusteisiimme. Sittemmin on makuuhuoneessamme nähty mm. seksikkään sensuelli hoitsu ja lateksiin pukeutunut villi rokkitähti. Useimmiten harrastamme melko perinteistä ja ”tylsää” petipuuhailua ilman lisäasusteita tai leluja, mutta silloin tällöin, varsinkin merkkipäivinä, erilaiseen rooliin heittäytyminen piristää seksielämää uskomattoman paljon ja ainakin meidän osalta, parantanut parisuhdettammekin.
– Koulutytöstä huumaantunut

”Vaimoni ei rooliasuista tai seksileluista ole innostunut, mutta seksikkäitä alusvaatteita kyllä käyttää paljon. Saisimpa hänet innostumaan muustakin kuin perinteisestä vaakamambosta.
– 10 vuotta yhdessä ilman roolileikkejä

Seksikauppa.fi: Leluihin ja roolileikkeihin totuttautuminen kannattaa lähteä aivan pienestä, esim lisäasusteista. Ehkä kevyttä sitomisleikkiä pelkällä kravatilla tai ”roolileikkiä” jo kotoanne löytyvillä asusteilla. Kaiva naisesi vaatekaapista hänelle jo kuuluvia vaatteita (esim. seksikäs hame) tai ota härkää sarvista ja tilaa sopivan neutraali rooliasu. Suoraan dominantin nahkapuvusta ja suukapulasta ei kannata lähteä liikenteeseen 🙂 Sama homma seksilelujen suhteen, rauhallisesti hyvää tulee ja kärsivällisyys kannattaa. Ota asia sopivan hetken tullen puheeksi ja jos ei heti nappaa, niin myöhemmin uudestaan. Ehkä voisit toivoa merkkipäiväsi kunniaksi jotain hieman erilaista. Tsemppiä yritykseen 😉

”Fifty Shades of Grey kirjat ja elokuva saivat meidät innostumaan kevyistä sitomisleikeistä ja dominoinnista. Emme ole aikaisemmin mitään BDSM:ään liittyvää kokeilleet. Kumpikin sai maistaa jotain erilaista oman mukavuusalueensa ulkopuolelta ja hyvän maun rajoissa. Vaihtelemme rooleja, välillä vikisee oma rakkaani ja välillä minä. Tykkäämme todella paljon ja nykyään hupilaatikkomme sisältää aiheeseen liittyviä pelejä, leluja ja asusteita.
– Sitomisleikeistä innostuneet

Seksikauppa.fi: Hienoa, että olette inspiroituneet ja saaneet uusia virikkeitä leikkeihinne! Fifty Shades of Grey on suosiollaan tutustuttanut lukemattomat pariskunnat BDSM maailmaan. Fifty Shades of Greyllä on oma tuotesarjansa, josta löytyy kirjoissa sekä elokuvassa käytettyjä leluja ja tuotteita. Löydät näitä mm. seuraavista seksikaupoista:


Seksiasut, jotka saavat partnerisi kuumaksi?

Oletko yllättänyt partnerisi kuumalla seksiasulla ja lähtemättömällä vaikutuksella. Kerro meille siitä 🙂

Vieritä ylös