Penikseen lisää pituutta venyttämällä tai penispumpulla

Peniksen pidennys, suurennus ja venytys ovat varmasti olleet miehen mielessä niin kauan kuin on tätä ilotikkua haarojensa välissä kantanut. Penistä voidaan suurentaa väliaikaisesti, mutta saatavilla on myös paljon tuotteita, jotka lupaavat pysyviä tuloksia peniksen pituuteen ja paksuuteen.


Penisrenkaat miehelle

Penisrengas, eli erektiorengas – Väliaikainen suurennus fallokseen

Penisrengas, eli erektiorengas on todella edullinen, nopea ja helppokäyttöinen seksituote, jolla mies saa nauttia juhlakunnostaan pidempään ja voimakkaammin. Penisrenkaan tehtävä on puristaa ilotikun tyveä, niin että sen verenkierto hidastuu, jolloin erektio voimistuu ja kesto paranee. Penisrengas usein pitkittää orgasmin saamista ja samalla se myös voimistaa sitä.

Penisrenkaalla sinä ja partnerisi saatte nauttia toisistanne enemmän. Penisrengas sopii todella hyvin seksivälineihin tutustuville ja sen voi nopeasti vetää päällensä. Naisen nautintoa ei penisrenkaita suunniteltaessa ole unohdettu, vaan penisrenkaita on saataville ulokkeilla ja vibroilla, jotka hyväilevät naista aktin aikana.

Lue lisää penisrenkaasta >>


Peniksen kehittäjät

Penispumppulla väliaikainen Super-Erektus!

Penispumppu on suosittu ja hyväksikoettu tapa väliaikaisesti suurentaa peniksen kokoa sekä parantaa erektiota, sen herkkyyttä ja kestoa. Penispumppu voi toimia esileikkinä partnerin kanssa. Anna partnerillesi pumpun ohjat ja nauti alipaineen kasvattavasta vaikutuksesta. Penispumppu voisi olla jokaisen miehen lelukaapin vakiovarustus kondomien, liukkarin ja penisrenkaan ohella.

Peniksen kehittäjät – Lupauksia pysyvästä ilotikun kasvusta

Peniksen kehittäjät lupaavat pysyviä muutoksia peniksen kokoon, niin lepo- kuin juhlakunnossa. Nimensä mukaisesti tarkoitus on kehittää, ei kasvattaa väliaikaisesti. Peniksen kehitys on aina pitkä projekti ja vaatii viikkoja tai kuukausia ennen kuin tuloksia on nähtävissä. Peniksen kehittäjä ei välttämättä toimi esileikkinä, kuten pumput ja muut väliaikaisen super-erektion kasvattajat. Kuitenkin esileikkeihin kyllä riittää aikaa, kun miehisyyden mittaa on kasvatettu.

Lue lisää penispumpuista ja peniksenkehittimistä >>


Onko seksituotteilla tullut lisää kokoa?

Onko seksituotteilla ollut vaikutusta falloksen kokoon? Onko pysyvä ollut pysyvämpää vai väliaikaista yhden illan hekumaa? Kerro meille kokemuksia kävijöidemme iloksi ja tiedoksi, niin hekin voivat nauttia suuremmasta varustuksesta 🙂

Vieritä ylös