Naisten seksikkäät yöasut

Romanttinen yöasut ja mekotNaisten seksikkäät yöasut viettelevät unissakin. Mikä voisi olla eroottisempaa kuin laittaa hepenettä päälle kietoutuen lämpimän peiton syleilyyn. Fantasiat pääsevät yöunissa valloilleen kun eroottinen latautuminen on aloitettu yöasusta lähtien. Seksikkäät yöasut tuovat erotiikkaa niin sinkkujen kuin parisuhteessa elävienkin arkeen. Kun illalla laitat päällesi houkuttelevaa, annat itsellesi tai partnerillesi luvan nauttia itsestäsi yön myöhäisinä tunteina. Yöllä unihormonien vaikutuksen alla ja tajunnan rajamailla soutaessa seksi saa aivan uudet sfäärit. Ehkä halut heräävät vasta aamulla kun venyttelet kroppaasi hereille aamun sarastaessa. Jos aamu on kiireetön, ei aamuseksiä parempaa herätystä olekaan.

Vaikka puhutaankin seksikkäästä yöasusta, ei sen tarvitse liittyä yöhön mitenkään. Yöasu on itsenään hekumointivireen luomiseen täysi kymppi ja sopii laitettavaksi oman kivan tai viettelyn nimiin mihin aikaan päivästä tahansa.

Mikä on seksikkäintä yöllä naisen päällä?

Mikä on seksikkäin yöasu naisen päällä? Anna äänesi ja katso mitä muut ovat asiasta mieltä:


Seksikäs yöasu, myös naista itseään varten

Seksikäs yöasu on myös naisen itsensä ilo. Aina ei tarvitse edes miestä vierelleen laittaakseen yöksi jotain eroottista päälle. Ehkä olet ”sillä” päällä ja haluat herätä yöllä kuumotukseen, jonka palon voi sammuttaa vai pieni kiva itsensä kanssa. Ehkä olet juuri tavannut hottiksen miehen, jonka haluaisit saapuvan uniisi ja haluat olla häntä vastaanottamassa seksikkäässä yöasussasi. Tai olet jo saanut miehen rinnallesi ja toivot nukkumaan mennessänne yön antavan muutakin kuin levollisen unen. Jos yöasu on babydollin kaltainen hamonen, voi pikkupöksyt jättää pois helpon pääsyn varmistamiseksi. Näin jää turhat välivaiheet unikoomassa tekemättä ja olet pienen asennonmuutoksen jälkeen täysin otettavissa.

Eroottiset yöasut ja yöpuvut seksikaupoista

Keräsimme tänne eroottiset yöasut ja yöpuvut, joilla himot heräävät. Seksikaupat.fi ei vastaa menetetyistä tai vähiin jääneistä yöunista 😉


TULOSSA AIVAN PIAN…


Seksikkäät yöasut, mitäs kaikkea niitä onkaan?

Seksikkäät yöasutEroottiset yöasut voivat olla mitä tahansa, tai vaikka ei mitään. Joskus pelkät pikkupöksyt ovat parasta ja joskus taas satiinihamonen on liukkaudellaan eroottisen latauksen lähde. Klassiset pyjamatkin voivat olla maailman seksikkäin yöasu, kun niitä viettelemällä mainostetaan iltarutiinien lomassa. Babydollit, läpinäkyvät yöhameet ja muut hepeneet tekevät partnerisi ja Sinut kuumaksi… yökiva voi alkaa 🙂

Tärkeintä eroottisissa yöasuissa on mielentila, jolla se laitetaan päälle ja mennään nauttimaan öisiin tunnelmiin. Jos haluat, että partnerisi ottaa vinkistä onkeen, viritä tunnelma vihjailemalla. Jos laitat päällesi jotain erilaista, yörutiinista poikkeavaa, ei sanoja yleensä lainkaan tarvita. Jos taas olet alastinukkuja ja haluat että juuri tänä yönä Sinua saa unen viemänä käyttää eroottisen purkautumisen kohteena, anna siitä vinkki partnerillesi.

 


Harrastetaanko teillä eroottisia yöpuuhasteluja? Minkälaisessa yöasussa nautit unistasi?

Miten ja missä yöasussa nukut yösi? Vietteletkö itsesi tai partnerisi aika ajoin eroottisella yöasulla? Kerro meille ja jaa inspiraatiosi muiden kanssa.