Kondomit netistäKondomien osto netistä on helppoa ja nopeaa

Kondomit netistä -palveluja on tarjolla monia eikä valinnan vapautta puutu. Kondomit saa netistä periaatteessa surffaamalla mihin tahansa nettiseksikauppaan ja pistämällä tilauksen pystyyn. Kun haluat enemmän valinnanvapautta, ota osoitteeksi kondomeihin erikoistunut nettikauppa. Kondomit netistä -palvelut hätkähdyttävät suurella tarjonnallaan ja kondomien kirjollaan. Löytyy eri kokoisia, paksuisia, makuisia, värisiä, muotoisia, liukastettuja, nystyrällä, juomutettuja, pimeässä hohtavia, viilentäviä, lämmittäviä… toisin sanoen tarjontaa on jokaiseen tolppaan.

Miksi kondomit netistä?

Miksi kondomit netistä? Se on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista, eikä korvat kuumota kassajonossa. Vaikka toimitukset ovat nopeita, ei kortongit aivan samaksi päiväksi kerkeä, joten kannattaa tarpeeseen ennakoitua hyvissä ajoin ja laittaa suojakumit tilaukseen. Kondomit netistä voivat tulla myös huomattavasti edullisemmaksi, varsinkin suuremman erän tarpeessa. Lisäksi valikoima on valtava varsinkin käsitavarakaupan ehkäisyhyllyyn verrattuna.

Kondomin säilytys ja oikeanlainen käyttö

Kondomin oikeanlainen säilytys on tärkeää ehkäisytehon varmentamiseksi. Älä töki kondomia terävillä esineillä tai säilytä suorassa auringonpaahteessa. Muista huomioida viimeinen käyttöpäivä. Jos säilytät kondomia lompakossa tai taskussa, ole erityisen tarkka turvavälinettäsi käyttöönottaessa että ilma pysyy sisässä. Ehjänä ja oikein käytettynä kortonki suojaa seksitaudeilta odottamattomalta jälkikasvulta 97-98 % varmuudella.

Valitse itsellesi oikean kokoinen kondomi. Tämä onnistuu mittailemalla pituutta ja ympärysmittaa, joista jälkimmäinen on tärkeämpi muuttuja. Kokeilemalla eri kondomeja varmasti hyvin istuva suojapuku jokaiselle löytyy. Kondomi valmistetaan yleensä lateksista (luonnonkumista) tai eri muovityypeistä.

Muista laittaa varmistin päälle pistooliin jo hyvissä ajoin ennen kiihkeintä esisoittoa. Tarkista rullaussuunta, purista päästä ilmat pois ja vieritä paikoilleen. Liukastetta voi käyttää, mutta varmista yhteensopivuus kondomin kanssa. Varmista aina koituksen päätyttyä että suoja on edelleen yhtenä kappaleena. Sitten kondomi solmuun ja roskiin. Mikäli villissä menossa on kumi hajonnut, kannattaa jälkiehkäisystä huolehtia.

Harjoitus tekee mestarin

Harjoittele kondomin käyttöä ennen tositilannetta. Sujuvasti ehkäisynsä hoitava kolli on varmasti naisen mieleen ja akti voi jatkua keskeytyksettä. Myöskin naispuolisten kannattaa kondomin käyttöön perehtyä, jos auttavaa kättä tarvitaan.

 Nautinnollisia hetkiä!

Tästä löydät palvelut, jotka tarjoavat parhaat kondomit netistä.


kaalimato-seksikauppaKaalimato – Kondomit ja muut seksivälineet netistä

Kaalimato.comista löydät laadukkaat ja monipuoliset kondomit. Yli 70 kondomituotteen joukosta erottuu laaja valikoima erimakuisia ja kokoisia kumeja. Kokeile myös Fifty Shades of Gray viralliseen tuotekokoelmaan kuuluvat ultra ohuet -kondomit. Äläkä jätä surffailua pelkkiin kondomeihin, vaan tarjolla on paljon seksivälineitä, eroottisia asuja, DVD-seksielokuvia …


hotlips-seksikauppaHotlips – Täyden palvelun kondomikauppa

Hotlips kondomivalikoimaan kuuluvat mm. erilaiset Japanilaisella huipputeknologialla valmistetut, nautintoa tuottavilla lisäkkeillä varustettu lateksikondomit… Japanilaiset tietää mistä nainen tykkää. Jääkö nautinto lyhyeen? Tilaa Longtime Love -kondomit, ongelma ratkaistu.


seksikauppa-fiSeksikauppa – Reilua kondomikauppaa verkossa

Seksikauppa myy kaikkea seksiin liittyvää ja kondomit kuuluvat voimakkaasti valikoimaan. Etsitkö easy-fit, extra liukaste, juomu, lateksi tai lateksiton, maku, muotoiltu, sileä, suora… seksikaupasta löytyy. Käy kurkkaamassa…


seksitoriSeksitori – Yli 7000 tuotetta ja paljon kondomeja

Seksitorin valikoima on hätkähdyttävä, eikä kondomi-osio jää lainkaan varjoon. Jos ei täältä jotain löydä, ei sitä tarvitse. Kun kurkkaat täältä kondomit, selaa myös muut tuotteet… eivät varmasti jätä kylmäksi!


kumiukko-kondomikauppaKumiukko – Kondomien verkkokauppa

Kumiukko on suomalainen kondomien verkkokauppa. Kondomivalikoimaltaan Kumiukko on Suomen kärkipäätä. Löytyy makua, väriä, muotoa ja nystyä… tai miten olisi pimeässä hohtava kondomi, jonka avulla löydät perille ilman taskulamppua. Kumiukon tuotteet toimitetaan aina nopeasti ja huomaamattomassa kirjekuoressa.


Lukijoidemme kokemaa

”Tilaan aina kondomit netistä. Ei tarvitse kuumotella kaupan kassalla. Netistä saa edullisemmin ja useimmiten on päivässä tai parissa uudet kumit jo lompakossa.
– Jukkis

”RFSU Magic kondomi on ykkönen! Lähes koko seksuaalisen aikuisiän magic -kondomia käyttäneenä voin suositella 🙂 Tullut kokeiltua naiseni kanssa ties minkälaisia kumeja, mutta aina tähän palataan. Nystyrällä varustetut eivät ole säväyttäneet, makukondomit ihan kivaa vaihtelua, mutta luotettavan peruskondomin asemaa ei ole uhattu. Kiitos Magic!
– taikakumi

”Näkillä meillä tökitään. Sopivan ohut ja virtaviivainen. Ollaan kokeiltu myös nystyllisiä ja ihan kivat värinät sai, mutta useammin kuitenkin käytössä ihan perus sileää kumikuorta.
– Näkkimies

”Pari kertaa koklattu pimeässä hehkuvaa kumia. Aktin aikana menee vähän kondomin hehku ”hukkaan”, mutta esileikkinä päälle vedettynä tosi kiva. Tulipa kerran keskellä yötä herätettyä silloinen nainen valosauva valmiina ja unohtumattoman kokemuksen riennoksihan se meni. Kannattaa kokeilla.
– Hehkuva vili

”Jos haluaa oraalista nautintoa, onnistuu se varmasti makukondomeilla. Tollasen ku päällensä vetää, niin onhan sitä pakko naisen maistaa. Itse totutin vaimoni suuseksiin makukortonkien avulla. Eihän nuo mitenkään nannalta maistu, joten turha odottaa pitkää suullista nautintohetkeä kun keppi on kumissa, mutta teki tehtävänsä ja totutti naiseni suuseksiin ideatasolla. Nykyään onnaa ihan naturellinakin 😉
– Kulinäärisesti oraalia

Seksikauppa.fi: Hieno tarina! Nyt kaikki runsaamman suuseksin puolesta makukumiostoksille 🙂 Kattavimman löytämämme valikoiman makukondomeja löysimme kumiukosta.

”Täälläkin makukondomeille peukutus 🙂 Maku vaihtelee kovasti kondomista toiseen, mutta on se parempi kuin lateksin aromi suussa. Eihän noita välttämättä vaikituisessa suhteessa tarvitse, mutta yhdenillan jutuissa olen huomannut melkoiseksi avuksi, jos suuseksiä toiveena saada. Itse käytän ja suosittelen aina kondomia, jos ei partneri ole täysin tuttu… ja naisetkin arvostavat sitä.”
– herrasmies kumiasussa


Kokemuksia kondomeista?

Onko jokin kondomi yllättänyt positiivisesti? Kerro siitä lukijoillemme ja anna heillekin mahdollisuus nauttia enemmän!

Vieritä ylös