Kamasutra asennot iltojen hekumoihin

Seksiasentojen vaihtelu ja uusien asentojen kokeileminen on varmasti yksi innostavimmista ja helpoimmista tavoista piristää seksielämää. Kamasutra seksiasennot ovat tuoneet nautintoa aina ajanlaskun alkumetreiltä lähtien.

Kaikille eivät kaikki kamasutra-asennot sovi. Jotkin liikkeet vaativat fysiikalta paljon esimerkiksi voimaa, venyvyyttä tai tasapainoa. Rajoitteena voi myös olla esim. miehen falloksen koko ja suuntima, tai vastaavasti naisen genitaalinen rakenne. Monia asentoja, tai niiden variaatioita on varmasti tullut ihan vahingossakin kokeiltua. Kamasutra sisältää paljon asentoja niin aloittelijoille, kuin oman kehonsa hallitseville joogamestareille.

Lisäämme uusia kamasutra seksiasentoja tasaiseen tahtiin. Pyrimme siihen, että joka viikko voisit bongata uuden asennon, jota harjoitella 😉

KamaSutra seksiasento Kneeling Wheelbarrow

The Kneeling Wheelbarrow

The Kneeling Wheelbarrow on yhdestä haastavimmista Kama Sutra asennoista, kottikärryistä, helpotettu versio. Asento on vaativa ja varsinkin naiselle raskas. Nainen kumartuu polven ja toisen kyynärpään varaan ojentaen nojaamaansa kyynärpäätä vastaisen jalan suoraksi. Mies asettuu naisen taakse polviasentoon ja pitää kiinni naisen lantiosta helpottaen naista pysymään tasapainossa.

Kamasutra asennot kynttilä

The Candle – Kynttilä

The Candle asento on variaatio lähetyssaarnaaja-asennosta, joka mahdollistaa astetta syvemmän penetraation ja g-pisteen kiihottamiseen. Nainen makaa selällään pää ja lantio hieman kohotettuna esimerkiksi tyynyjen avulla. Nainen vetää polvet rintaansa kohti ja nostaa jalat ilmaan. Mies polvistuu jalat haarallaan, niin että polvet ulottuvat hieman naisen molemmille puolille. Tämä asento on melko samanlainen kuin Bandoleer, mutta naisen jalat ovat miehen rinnan sijaan ilmassa. Myös miehen kädet ovat vapaina seikkailemaan.

The Challenge - Kamasutra asento seisten

The Challenge

The Challenge asento toteutetaan tukevaa tuolia hyväksikäyttäen. Nainen menee tuolin päälle ja kyykistyy miehen tullessa hänen sisäänsä takaapäin. Miehen tulee pitää tiukasti kiinni naisesta pitääkseen tämän tasapainon ja estääkseen tippumasta tuolilta. Haastava, mutta samalla hyvinkin antoisa asento. Ehdottomasti varovaisuutta noudattaen. Asentoa voi helpottaa tuolilla jossa on käsinoja naisen tueksi.

Kama Sutra - Nainen päällä Clip asento

The Clip

The Clip asennossa mies makaa sängyllä tai lattialla kasvot ylöspäin ja jalat kiinni toisissaan. Nainen on miehen päällä ja ratsastaa taaksepäin rinnat ylös kaartaen ja käsiinsä nojaten. Naisen kädet ovat miehen polvien lähellä. Miehellä on kädet vapaana muihin tarkoituksiin, kuten naisen hyväilemiseen reisistä. Tässä asennossa nainen päättää tahdin ja syvyyden, mies antautuu nautintoon.

Kama Sutra - Bandoleer-asento jossa nainen makaa

The Bandoleer

The Bandoleer Kama Sutra asento on tiivis paketti seksikästä coitusta. Nainen makaa selällään nostaen molemmat polvensa koukkuun rintaansa kohti, jolloin peppu voi nousta hieman ilmaan. Jalkapohjat lepäävät miehen rintaa vasten. Käsillään nainen voi tarttua miehen reisistä. Nainen voi säädellä sekä käsillään miestä lähemmäksi vetämällä, että omien jalkojensa asennolla (työntämällä miestä poispäin tai päästämällä lähemmäksi), kuinka syvälle miehen itseensä haluaa. Mies on polvillaan naisen edessä ja tarttuu naisen polvista kiinni. Myös mies voi säädellä oman paneutuvuutensa syvyyttä jalkojensa kulmalla ja painautumalla tiukemmin naisen jalkoja vasten. Tämä on erinomainen liike syvään ja g-pistettä kiihottavaan aktiin.

Vieritä ylös