Eroottiset seksiasusteet

Eroottiset seksiasusteet koristavat ja täydentävät seksiasusteita. Seksiasusteet ovat pientä kivaa lisää asukokonaisuuksiin ja roolileikkeihin. Eroottisilla seksiasusteilla luodaan piste i:n päälle ja saadaan asu täyteläisemmäksi. Miltä tuntuisi olla päivän ajan säihkyripsinen blondi . Joskus seksiasusteet riittävät itsessään, eikä muuta tarvita. Alaston vartalo, vain kengät jalassa tai seksikäs kaulahuivi kaulassa, tuo jo aivan toisenlaisen eroottisen latauksen. Asusteiden eroottista voimaa ei kannata väheksyä ja pienellä rahalla saa suuria vaikutuksia aikaan.

Eroottisia seksiasusteita ovat mm.

  • Eroottiset naamiot
  • Irtoripset
  • Seksikkäät kengät ja laukut
  • Peruukit
  • Pasties
  • Käsineet
  • Puuhkat ja huivit ja kaulapannat
  • Erilaiset korut
  • Silikoniset rintavarustukset

Näillä seksiasusteilla pistettä i:n päälle!


Eroottiset naamarit aikuisille

Eroottiset naamiot – Mystisyyden tuntua

Eroottiset naamiot tuovat mystisyyden tuntua. Naamio peittää kasvonpiirteitä, mutta jättää kauniit silmät katseltaviksi. Seksikäs naamio sopii niin aikuisten naamiaisiin kuin rakkaasi kanssa kahdenkeskisiin salaperäisiin hetkiin. Nauttikaa toisistanne mystisen eroottisella tavalla.


Seksikkäät ja eroottiset irtoripsetIrtoripset – Vangitseva katse

Silmät ovat ihmisen kauneimmat katseen vangitsijat. Irtoripset korostavat silmiäsi ja katseesi on läpitunkevan syvä. Voit yhtäkkiä huomata miespuolisten katselevan muun varustuksen lisäksi myös sielusi peiliin. Kun panostat kroppaasi ja haluat jakamatonta huomiota, aloita se silmistäsi!


Seksiasusteet - Kengät ja laukutSeksikkäät kengät ja laukut

Nainen sen tietää että kengät ja laukut tekevät asun. Huoliteltu ja tyylitelty asu yhteensopivilla kengillä tai laukulla on aina seksikäs. Kengät ja laukut tulevat enemmän kysymykseen kun etsit seksikästä bileasua, mutta jos haluat kumppanisi oikein villiintyvän, ota hänet kotona vastaan pelkät korkokengät jalassa. 


Peruukit – Uusi eroottinen look

Eroottinen peruukki saa sukat pyörimään jaloissa. Haluatko olla hottis blondi vai sähäkkä punahiuksinen seksipommi. Uudella hiusmallilla ja piristävällä hiusten värillä voit astua fantasiaasi ja olla hetken aikaa kuka tahansa haluatkin. Partnerisi näkee Sinusta erilaisen puolen ja saa nauttia uudesta eroottisesta lookistasi. Ties vaikka saisit idean omaksi uudeksi lookiksi 🙂


Rintakoristeet ja nännikoristeet - PastiesPasties – Nännikorut ja rintakorut

Pasties on nännikoru tai rintakoru, joka näyttää paljon, mutta piilottaa kaikkein eroottisimman myöhempää hetkeä varten. Eroottiset pastiestupsut toimivat myös hauskana aktiviteettina kun niitä koittaa saada pyörimään samansuuntaisesti tai jopa vastakkaisiin suuntiin.


Eroottiset käsineetKäsineet – Eroottista koskettelua

Käsineet ovat eroottisen kosketuksen suola. Jos käsi tuntuu hyvältä sellaisenaan, niin kokeileppa silkkisiä tai pitsisiä käsineitä. Lämpimiä väristyksiä ja eroottista tunnelmaa. Rohkeasti tunnustelemaan toisianne!